Zábradlí a další doplňky ke schodům

Zábradlí a další doplňky ke schodům

Koupě schodiště není jen tak. Ke schodům neodmyslitelně patří také další doplňky, jako je zábradlí. Tyto doplňky byste měli vybírat stejně pečlivě, jako samotné schodiště, neboť dotváří vzhled a zároveň se jedná o důležité bezpečnostní prvky, na které byste rozhodně neměli zapomínat. Schodiště se může stát i srdcem celého vašeho domova. Mělo by tak splňovat všechny vaše požadavky.

Autor obrázku: Elliott Brown

Stálící jsou dřevěná schodiště, které se hodí do každého interiéru. V exteriérech zase dominují kovová schodiště, která splňují zejména funkčnost. Naše domácí schodiště by však mělo být nejen funkční, ale také estetické. Musí být vyvedeno do posledního detailu.

Asi nejdůležitějším bezpečnostním prvkem u schodišť je zábradlí. Možná se vám zdá, že zábradlí není důležité. Pravdou je, že dokáže zabránit zbytečným úrazům. Velmi snadno můžete uklouznout a právě zábradlí zabrání nepříjemnému pádu, který mívá nepříznivé důsledky. Zábradlí by mělo být vhodně zvoleno ke schodišti. Vybírat můžete z několika druhů – kovových zábradlí, nerezových, lankových, skleněných, dřevěných, atd. Možností je opravdu spousta. Jestliže si nevíte rady, obraťte se na odborníky, kteří vám poradí, které zábradlí bude nejlepší právě pro vás.

Mezi další doplňky patří zejména madla, hlavice, atd. I příslušenství by mělo být vyrobeno z kvalitního materiálu, stejně jako samotné schodiště.

Zábradlí a další příslušenství si můžete nyní objednat také online. Společnost SWN Moravia se výrobou a prodejem schodišť zabývá již od roku 1996. Dnes funguje nejen v České republice, ale úspěšná je také za našimi hranicemi a to v Rakousku. Veškerou nabídku sortimentu naleznete na internetové adrese www.swn-schody.cz. V případě jakýchkoli dotazů se obraťte na pracovníky firmy prostřednictvím kontaktů, které naleznete na výše zmíněné webové adrese.

SWN Moravia – to je symbol kvality a tradice. Specializují se na výrobu dřevěných, kovových i kombinovaných schodišť.