Objevte výhody a funkce nových venkovních či interiérových žaluzií

Objevte výhody a funkce nových venkovních či interiérových žaluzií

Pokud se právě rozhodujete, jestli si pořídit venkovní nebo vnitřní žaluzie, tady je stručný přehled, který vám pomůže se správnou volbou.

Venkovní žaluzie

Venkovní žaluzie patří mezi nejpoužívanější exteriérový stínící prvek. Pryč jsou doby, kdy se používali jen na administrativní budovy, nebo velké, rozměrné plochy, jako třeba výkladní skříně, výrobní haly a jiné.

To že se vyrábí v různých, designově velmi příjemných provedeních způsobuje, že si je lidé čím dál víc pořizují i na zastínění oken domů a bytů. Využití najdou venkovní žaluzie i na terasách, pergolách, prosklených stěnách a dalších.

Jejich výhoda před interiérovými žaluziemi je v tom, že díky umístění venku je možné lépe regulovat přirozené osvětlení. Zachycují přímé sluneční záření a chrání před jeho škodlivými účinky. Díky dobrému rozptylu světla nejenže uchráníte delší dobu váš nábytek a ostatní zařízení před poškozením od světla, ale pomůžete i vašim očím. Světlo je v interiéru příjemnější, oči nejsou tak namáhány a vysilovány.

Velkým plusem je i to, že mají schopnost snížit hladinu vnějšího hluku.

Ovládání je jednoduché, nemusíte se obávat složitých montáží, nebo komplikovaného spouštění a vysunování.

Interiérové žaluzie

Díky tomu, že jsou interiérové žaluzie na našem trhu již řadu let, prošly dobrou inovací a zákazníci se můžou spolehnout na propracované výrobky. Kupříkladu se mnohonásobně rozšířila barevná paleta, používají se nové materiály s výbornými užitkovými vlastnostmi. Jmenujme větší odolnost proti slunci, různým teplotám, nebo menší ulpívání prachu a nečistot.

S pomocí interiérovým žaluziím získáte dobré stínění i krytí před nechtěnými pohledy lidí. Využití najdou i jako oddělovací prvek v místnostech, který můžete prodlužit nebo zkrátit dle libosti.

Pokud se obrátíte na společnost Sundrape, získáte kvalitního dodavatele žaluzií, který má nespočet spokojených zákazníků, což svědčí o jejích kvalitách.