Rolety Climax

Rolety Climax

Autor obrázku: sean horan

Takřka nezbytnou součástí oken jsou rolety a žaluzie. Rolety plní funkci jak stínící, tak zabezpečovací prvek oken. Třetí výhodou rolet je to, že jsou schopné udržet v dané místnosti příznivé interiérové teploty. V létě jsou schopné uchovat v místnosti příjemný chládek a v zimě naopak zabraňují uniknutí tepla. Díky tomu jsou cenným pomocníkem při šetření financí za klimatizaci a vytápění.

Rozdělení rolet

Rolety je možné pomyslně rozdělit na dva druhy. Prvním z nich jsou rolety interiérové, které jsou obvykle vyrobeny z látky. Druhým typem jsou rolety venkovní neboli exteriérové, kterou jsou buď hliníkové, nebo dřevěné. Třetím druhem venkovních rolet jsou rolety látkové neboli screeny.

Venkovní rolety chrání i odhlučňují

Bohatou nabídku venkovních rolet naleznete zejména v internetové prodejně Proklima, u níž můžete za velmi příznivou cenu pořídit venkovní rolety Climax. Díky kvalitním roletám chráníte nejen sebe před velmi hřejícími paprsky, ale také Váš majetek před nezvanými hosty. Rolety od společnosti Proklima skvěle izolují klidná místa od těch hlučnějších. To uvítají zejména lidé, kteří bydlí nedaleko rušných silnic.

Pomocí venkovních rolet si zajistíte klid pro Vaši práci i pohodlí pro Váš spánek i pro spánek Vašich nejbližších. Nabídkový katalog si můžete prohlédnout na této webové adrese: www.zaluzie-proklima.cz/venkovni-rolety. K prodeji na této webové stránce naleznete rolety s viditelným i s podomítkovým boxem. Dále si u společnosti Proklimax můžete objednat rolety do stavebních překladů, celoplastové rolety a rolety s lamelou s_onro.