Precizní ploty, brány, zábradlí, grily, nábytek, světla… vše zastane umělecké kovářství!

Precizní ploty, brány, zábradlí, grily, nábytek, světla… vše zastane umělecké kovářství!

Kovářství a kovářské řemeslo je na světě úctyhodnou řádku let. Mistři kováři jsou často nedoceněni a to stejné platí i o uměleckých kovářích. Přitom jejich těžká práce dokáže zajistit bezpečí, plnit spoustu funkcí, ulehčit život i zkrášlit.

Když je práce zábavou a vášní

Zvažujete-li využití služeb kovářství, obraťte se určitě na to, které svou práci dělá dobře, s nápadem a láskou. Díky tomu získáte výrobky funkční, kvalitní a také krásné.

Právě takovým je umělecké kovářství Mittner. To že je práce se železem baví, poznáte na první pohled, nahlédnete-li do bohaté fotogalerie na jejich webových stránkách. Tvrdá práce přináší výrobky dovedené do těch nejmenších detailů a tím jsou zároveň jejich nejlepší reklamou!

Co všem vám nabídnou?

Vyrobí pro vás takřka cokoli. Do exteriéru ploty, brány, kliky, poštovní schránky, čísla, nápisy, světla, držáky na květiny a jiné, do interiéru svícny, postele, nábytek, lustry… Nechybí renovace a opravy věcí, které se vám pokazily, nebo potřebují “oživit“.

Vyberete-li si otočné nebo posuvné brány, dovedou zajistit i jejich dálkové ovládání.

Na všechny společnosti, se kterými spolupracují, kladou vysoké nároky a požadavky. Kovářství Mitter je zkrátka zárukou kvalitních výrobků.

Originální dárek díky uměleckému kovářství

Toto kovářství nabízí i dárkové poukazy! Díky nim si obdarovaní mohou vybírat zboží z jejich prodejny. A že je tam spousta věcí, které udělají radost ženám, i mužům! Kupříkladu krásná poštovní schránka na noze, kované zrcadlo, stojan na deštníky, kovaný věšák, stojan na toaletní papír, krbové nářadí, koš na dřevo a spousta dalšího. Vybere si skutečně každý.

Ať už potřebujete něco velkého, jako je plot kolem domu či zahradní altán, nebo něco menšího v podobě stříšky nad vchod, stojanu na víno nebo jen malého kovaného zvonku, s důvěrou se obraťte na kovářství Mittner.