Pořiďte si postele z masivu! Jsou krásné, kvalitní a vydrží vám po mnoho let!

Rozhodli jste se, že si pořídíte novou, kvalitní manželskou postel? Anebo vám odrůstají děti a postýlky potřebujete vyměnit za ty, které je budou provázet až do dospělosti? V každém případě budou skvělou volbou dřevěné postele.

Vsaďte na společnost s tradicí

Jestliže máte rádi a podporujete práci “zlatých českých ručiček“, obraťte se na ryze českou rodinnou firmu Postelia, která své postele s úložným prostorem a jiné krásné postele z masivu prodává na internetových stránkách Spime.cz.

Na našem trhu se pohybuje již od roku 2001. V roce 2005 otevřela prodejnu v Táboře, a protože se jí dařilo, začala provozovat internetový obchod. Vyrábí i vlastní typy matrací z kvalitních pěn od výrobce Carpenter z Německa. V roce 2006 začala také dovážet lamelové rošty. Od roku 2009 má kamennou prodejnu v Praze a od roku 2011 už i v Brně! Je tedy k dispozici klientům jak v Čechách, tak na Moravě.

Velký výběr postelí pro děti i dospělé

V jejich nabídce nechybí skutečně nic. Vyhoví jak požadavkům na pohodlnou a prostornou manželskou postel, postel s úložným prostorem, tak i klasické jednolůžko. Pořídit si zde můžete i také úložný prostor pod postel!

Navštivte internetové stránky Spime.cz a prohlédněte si její výrobky v mnoha designových provedeních. Najdete jak modely elegantní, klasické, tak zajímavé a nevšední. Zvolíte-li třeba rozkládací postel SOFA DUO-U s úložným prostorem a zvýšenými čely, získáte praktický a kvalitní model, z něhož budete skutečně nadšeni.

Objednáte-li si postele z masivu, budou pro vás vyrobeny již za 4 – 6 týdnů. Precizně prováděná práce zaměstnanci společnosti Postelia za tohle krátké čekání jistě stojí! Navíc jestliže bude vaše objednávka za cenu vyšší než 35 000 Kč, získáte dopravu po celé ČR zdarma! Stejně tak si můžete zdarma vyzvednout objednané zboží ve všech třech kamenných prodejnách.

Obraťte se na zkušenou společnost – obraťte se na společnost Postelia.