Originální venkovní osvětlení pro váš dům i zahradu

Váš dům bude vypadat moc hezky, pokud si objednáte vhodné venkovní osvětlení. Nikdy se mi moc nechtělo za tyto věci utrácet, ale výsledek je úžasný. Samozřejmě osvětlení interiéru nutně potřebujeme ke svému žití, ale pokud trávíte v letních dnech spoustu času na své zahradě i ve večerních hodinách, tak světlo potřebujete.

20150131155400  Našemu sousedovi třeba stačí 100 W žárovka zapíchnuta nad vchodovými dveřmi. Já bych přece jen u svého moderního domu volila efektnější venkovní osvětlení. A kde jsou prima ceny a velký výběr zboží? Kde nabízejí provozovatelé svého eshopu zkušenost, serióznost, odbornost, vysokou kvalitu a individuální přístup? Oblíbili jsme si s manželem internetový obchod uni-svitidla.cz.

Venkovní svítidla – rozjasněte svůj pozemek

20150131155351Venkovní svítidla jsou opravdu kvalitní a dovolím si konstatovat, že jsme dosáhli dokonalého vzhledu našeho domu a to velice jednoduše a efektivně. Zatím máme nasvícenou jen fasádu a chystáme se na nasvícení stromů a přístupové cesty a nesmím zapomenout na jezírko.

Samozřejmě jsme si pořídili i venkovní osvětlení s čidlem – zbytečně nesvítíte, ideální svítidlo proti nezvaným hostům. Navíc nemusíte packat po schodech a odírat si kůži o zeď, neboť nejde pořádně vidět na schody. Pořídili jsme si venkovní nástěnné LED svítidlo a jsme moc spokojeni. Celkově preferujeme LED technologii – ohromná úspora financí za elektrickou energii, nemluvě o dlouhé životnosti.

Estetické venkovní nástěnné svítidlo

20150131155345Vybrat vestavné venkovní svítidlo byl problém. Nemohli jsme se s manželem shodnout na designu. Já miluji modernu a on klasiku. Náš baráček je ve stylu, kdy si můžeme dovolit modernu, ale i tu romantickou venkovní lampu. Pochopitelně jsme neopomněli na venkovní bodovky a naší známí nám doporučili se mrknout i na solární LED osvětlení. V tomto ohledu mě nabídka výše zmíněného eshopu příjemně překvapila – skvělé ceny a úžasný výběr zboží.