Obývací stěny – účelovost má přednost

37926_img_Moderní obývací stěny tvoří sestava polic, regálů a jednoduchých otevřených či uzavřených skříněk. Stále vládne minimalismus a účelovost. Jednoduché linie podpoří dřevěné dýhy, kovové úchytky a nesmíme opomenout na barevný lak. Toužíte být in? Tak trendy materiál je recyklované dřevo, kámen a kov, také světlý masiv, exotické dřeviny, barevně mořené dřevo. Nábytek se zvýrazňuje zlatem, bronzem, granitem a bílým mramorem. Ekologie vládne i v  oblasti designu a kombinace textur dřeva, kovu a kůže vypadá velmi hezky. Patinované dřevo se nebojte zkombinovat s různými textiliemi nebo etno potiskem na látkách. Pak už stačí do obývací stěny nainstalovat LED osvětlení a máte doma nadčasový interiér.

Pastelové obývací stěny jsou in

Výběr obývací stěny nemusí být složitý a není nutné ani vyluxovat celou vkladní knížku. Také barvy odráží elegantní módní design. Pro zajímavost, barvou roku 2015 byla zvolena hnědočervená, čili vínová barva. Nic nepokazíte přírodními barvami a jemnými pastelovými. Hnědá v kombinaci s šedými tóny s náznakem zeleně vytváří působivý přírodní nádech. A pokud vás zajímají trendy barvy – hořčicově žlutá, slézová, všechny odstíny fialové, sytě modrá a odstíny růžové vedou. Taktéž se kombinují staré a nové styly, nejpoužívanější materiál je stále lamino, ratan, dýha, masiv, kov, plast a sklo.

Sektorové obývací stěny – nebojte se experimentovat

Mezi praktické výrobky řadíme i obývací stěny, o které je stále velký zájem. A kde hledají lidé inspiraci? V různých magazínech a katalozích, vy máte možnost se něco zajímavého dovědět o nábytku v prvních dvou odkazech, kde nechybí fotogalerie. A pak se vydáme do největšího internetového obchodu v České republice t-nabytek.cz s certifikátem Heureka, ověřeno zákazníky. Doprava ZDARMA, špičková klientská podpora, velký výběr zboží – samozřejmost. Přehledná nabídka produktů, jednoduchý výběr ve filtru v levém sloupečku​ – zkrátka prodejní kategorie. Eshop s nábytkem Neváhejte s nákupem a využijte slevové akce. Přejeme příjemné nakupování!