Kvalitní šatní skříň dovede schovat nejen oblečení, ale mnohem víc

Řešíte potíž s úložným prostorem? Nebo potřebujete vybavit ložnici nebo třeba dětský pokoj skříní, která pojme nejen oblečení dětí, ale i boty, kabelky, věci k hobby a mnohé jiné? Nádherné šatní a policové skříně nabízí funkčnost i styl. Stačí jen vědět, kde se obrátit pro inspiraci.

Dřevo i kombinace materiálů

Jestliže vám jde o hezký vzhled a netradičnost, vyberte si šatní skříň, která bude vyrobena nejen ze dřeva, ale bude doplněna zrcadlem. Je to velmi praktické, a pokud si vyberete typ dveří z leštěného materiálu, skříň bude skutečně dokonalá. Umístit ji můžete jak do ložnice, tak na chodbu nebo do vstupní haly.

Rozložení polic a šuplíků

Aby skříň plnila svoji funkci dobře, je výhodné mít police různě daleko od sebe. Do spodní části můžete uložit rozměrnější nebo těžší věci, uprostřed je dobré mít věci, které používáte denně a do těch vrchních uložte např. sezónní nebo sváteční předměty.

Velmi hezky působí i skříně, jejichž součástí jsou šuplíky. Ty mohou být barevně odlišné, než zbytek skříně a skříň příjemně ozvláštnit.

Hezké detaily kování

Nábytek umí ozvláštnit i kování. Typů, tvarů, materiálů je velké množství a rozdílná madla nebo úchyty zajistí eleganci, moderní vzhled, netradičnost nebo hravost. U dětských skříní se můžete pohrát i s barvou kování, do ložnice nebo obývacího pokoje volte spíše eleganci a nadčasovost.

Abyste byli se skříněmi spokojeni, je dobré je nakupovat u osvědčených výrobců a prodejců. Jen tak se vám nestane, že byste měli problém s dopravou, smontováním, případnou reklamací, servisem… Kvalitní nábytek ve velkém množství nabízí např. e-shop hezkynabytek.cz. Prohlédněte si šatní a policové skříně i ostatní zboží a zajisté si vyberete to pro vás nejhezčí a nejvhodnější vybavení do kterékoli místnosti v domě.