Krby na biolíh

Oheň provází lidstvo od pradávna. Vyvolává v nás příjemný pocit klidu. Pohled do něj vyvolává pohodovou relaxaci. Přemýšlíte nad tím, jak si tuto relaxaci dopřát? Úplně jednoduše. Stačí si pořídit krb s plápolajícím ohněm.

Krb se klidně může pořídit i do panelových bytů a domů. Moderní doba sebou přináší i moderní věci. Dnes není třeba komín, abyste mohli užít krb. Pro panelové byty je vhodným řešením pořízení krbů na biolíh.

Co jsou to krby na biohlíh?

Řadí se mezi speciální topidla spalující tekuté či pevné palivo na bázi alkoholu. Výjimečné jsou zejména tím, že ke svému provozu nepotřebují komín. Hoří krásně čitým plamenem a dosahují sto procentní výhřevnosti. Palivo je ekologické a nevypouští žádné škodliviny. Spalováním biolíhu nevznikají žádné toxické zplodiny, pouze vodní pára. Proto je lze používat v jakémkoli interiéru.

Hlavní výhody

* Nepotřebujete komín

* Nejsou nutné jiné stavební úpravy

* Žádné povolení či revize

* Palivo je ekologické a bez škodlivin

* Žádná špína kolem krbu

* Lze jej umístit kdekoli

Materiály a tvary krbů na biolíh

Jedná se o převratnou novinku. Postavit se mohou klidně ke stěně, na stůl či je pověsíte na stěnu. Můžete je přemístit tam, kde budete trávit večer s přáteli. Vykouzlí Vám příjemnou atmosféru na terase nebo na balkonu.

Vybírat je možno z mnoha tvarů a designů. Co třeba takové krby z ušlechtilé oceli, keramiky, kamene či ze skla? Vybírejte z široké nabídky podle typu vašeho interiéru.

Atraktivní je tvar hořící koule či krb v podobě ocelového hranolu. Existují krby nástěnné, stolní krby na biolíh, volně stojící krby na biolíh. Svůj si vybere každý.

Palivo

Je velmi ekologické a nevytváří žádné jedovaté ani toxické spaliny. To, co nikdy dříve nebylo možné, se dnes stalo skutečností. Stalo se tak díky novému palivu – biolíhu. Tyto krby nevypouští žádné jedovaté spaliny. Jejich produktem je pouze pára a oxid uhličitý.

Tedy látky, které dýcháme a vypouštíme i my. Palivo je proto ekologické a čisté. Při používání by se mělo častěji větrat. Je to stejné, jako když větráte, abyste neměli v bytě vlhkost. A co je další výhoda těchto krbů? Že nemáte špínu a saze kolem kamen.