Jaké výhody přinášejí plastové dveře?

architecture-1836564_640Plast je dnes velice oblíbeným materiálem a čím dál více nahrazuje dřevěnou alternativu, ať už se jedná o okna nebo o dveře. Jaké výhody vám přinesou plastové vchodové dveře? A na co byste si při jejich výběru měli dávat pozor?

Majitelé domů často vyměňují stará okna za plastová. A výjimkou nejsou ani dveře. Právě plast je totiž stálým materiálem, který slibuje dlouhou životnost, jeho údržba je nenáročná a potěší svou vysokou odolností v nepříznivých povětrnostních podmínkách.

Na co byste si měli dávat pozor?

Není však plast jako plast. Dveře, které seženete za velmi nízkou cenu v supermarketu, pravděpodobně vaše očekávání nenaplní. Velice důležitá je například pevnost spojení ocelových výstuh, kvalita kování i výplň dveří.

Vchodové dveře by měly být odolnější než dveře interiérové. Klíčová je zejména kvalita kování. Standardní součástí kvalitních dveří bývají vícebodové zámky, které obyvatelům domů zajistí vyšší stupeň bezpečnosti.

Tepelná izolace

Plastové dveře bývají odolnější, stabilnější a také levnější. Jsou navíc k dispozici v mnoha barevných variantách a na první pohled mnohdy nejsou rozeznatelné od dřevěných dveří.

Výběr dodavatele

Plastové dveře, stejně jako plastová okna, doporučujeme pořídit přímo od dodavatele, který zajistí i jejich profesionální montáž a ručí za kvalitu výrobku i související práce. Pokud hledáte firmu dodávající pvc dveře v Ostravě , ve Vsetíně, v Opavě a dalších okolních městech, podívejte se na nabídku společnosti Triogas s.r.o. Firma se zabývá výrobou plastových oken a dveří již od roku 2006. Pořiďte si pvc dveře ve Vsetíně , v Ostravě, v Opavě a dalších okolních městech od společnosti Triogas s.r.o.