Jak sladit novou střechu s plechovými doplňky do posledního detailu?



Ve chvíli, kdy plánujete novou střechu, přihlížíte k charakteru celého domu i jeho působení na okolí. Obraťte se s tímto zadáním na odborníky, klempířství v Brně. Klempířské práce vyžadují odborné znalosti a dovednosti. Střešní krytina chrání dům před povětrnostními vlivy, deštěm či vichřicí. Okapový systém odvádí přebytečnou vodu pryč od domu, nebo do zásobníku. Pokud na domě chybí, stéká srážková voda na terén a prosakuje do zdiva. Tím se snižuje životnost domu. Také plechové zachytávače sněhu zabrání zatékání do objektu a vzniku sněhových lavin. Klempíři Vám dále oplechují komín, i všechny ostatní prostupy střešní konstrukcí, čímž zabrání průniku vody podél nich do domu. Další součásti domu k oplechování mohou být vikýř, balkon, nebo okenní parapet. Parapet chrání stavební konstrukci před působením vlivů srážek, sněhu či větru.

Metody na zpracování plechu jsou různé, liší se dle zvolených materiálů. Klempíři drážkují plech, překládají nebo svařují drážkování. Mezi nejužívanější klempířské výrobky patří kotlíky, žlaby, potrubí, oplechování okapů, střešní poklopy a okna, plechové krytiny, lemování a olištování zdí při rekonstrukcích fasád.

Pokud potřebujete odbornou klempířskou práci ve městě Brně, obraťte se na naši firmu. Postaráme se, abyste byli pod svojí střechou v bezpečí, jsme schopni zpracovat střechu od původního návrhu až ke konečné realizaci. Opravíme Vám také střechu poškozenou z důvodu zatékání, nebo prodloužíme oplechování při zateplování celé stavby. V nabídce našich služeb je i pokládka moderních plechových střešních krytin. Kromě klempířských činností Vám můžeme nabídnout i pokrývačskou a tesařskou práci. Samozřejmostí je dodatečný servis a údržba komponentů. Naši zaměstnanci rádi přispějí k Vašemu spokojenému bydlení pod vlastní střechou na jihu Moravy.