Nové bytové domy se terénem klikatí jako had. Bydlení v nich bude parádní!

Požadavky lidí na bydlení jsou konečně mnohem náročnější. Už se nechceme spokojit s šedým průměrem, hledáme špičkovou kvalitu, nadčasovost a ideální lokalitu. Vše se podařilo spojit v novém pražském projektu, který jako třešničku na dortu nabízí neobvyklé a současně maximálně funkční řešení. Když chcete bydlet jedinečně, nesmí vám uniknout.

Projekt byl výzvou, vše se podařilo na jedničku

Málokdo už chce bydlet na periferii a ztrácet čas každý den na dlouhé cestě do práce. Chceme bydlet v blízkosti centra, jenže současně ve spojení s přírodou a také obklopeni veškerými vymoženostmi velkoměsta. Ve všech směrech vyhovuje náročným požadavkům městská část Praha 4, kde se začalo stavět tak vehementně, že už se jen těžko hledají nové pozemky na výstavbu. Nedávno se proto architekti z pražského Arx Studia rozhodli přijmout výzvu a pustit se do plánování projektu, který bude stát na stráni, konkrétně na Michelské stráni. Její svažitý terén byl velkou výzvou, kterou se podařilo naplnit. V místě budou stát hned 3 nové bytové domy. Společně vytvoří moderní komplex bydlení, který se terénem klikatí jako had. Projekt proto získal název Rezidence Hadovitá.

Moderní byty a prostor pro fantazii

Projekt nabízí byty od 1+kk až po 4+kk, nejvíce je bytů 2+kk a 3+kk, k mání jsou také ateliéry. Všechny jsou navrženy tak, aby maximálně využily denní světlo a nabídly rezidentům maximum užitného prostoru. Architekti nové byty v Praze 4 navrhli v minimalistickém duchu tak, aby si každý mohl jejich vnitřní design dotvořit dle vlastní fantazie. Budou mít stylovou dubovou podlahu, bílé dveře a koupelnu laděnou do jemných tónů.

Čekání se nevyplácí

Prodej bytů Praha 4 byl již zahájen a zájem je velký. Pokud vás bydlení v moderním projektu nadchlo, moc dlouho neotálejte, podobná příležitost se nebude opakovat. Když budete nákup řešit pomocí hypotéky, budou se vám hodit rady z tohoto článku.