Parkuje někdo ve vašem vjezdu? Parkovací zábrany všechno vyřeší

V současné době je praktické mít rodinný dům v centru města, protože taková nemovitost neztrácí na hodnotě. Ještě navíc máte všechno na dosah ruky – od mateřské školky přes obchody až po práci. Problém je však s parkováním. S vlastním vjezdem máte vyhráno, tedy do okamžiku, než se vám v něm usídlí někdo jiný.

Bohužel, najdou se poměrně drzí řidiči, kterým nedělá problém zaparkovat i na soukromém pozemku. Dokonce se najdou jedinci, již ignorují zákazovou značku. Ovšem existuje radikálnější řešení, jako jsou parkovací zábrany či parkovací sloupky.

Parkovací zábranu sklopíte pouze vy

V nabídce jsou parkovací zábrany v několika provedeních. První možností jsou pevné, nicméně mnohem praktičtější jsou sklopné. Obě varianty se vyrábí z kvalitních a odolných materiálů, a tím pádem slibují dlouhou životnost.

Ceny se různí. Záleží na tom, zda mají být parkovací sloupky pevné či sklopné. Ještě jsou v nabídce takzvaní motýlci a široké zábrany. Počítejte s tím, že vás takové řešení vyjde od 1 500 Kč do 3 500 Kč. Uvědomte si však, že investujete do něčeho, co vám vydrží dlouhá léta a ušetří trápení s parkováním.

Kde parkovací sloupky koupit?

Jestliže nemáte čas chodit po obchodech a shánět parkovací sloupky a zábrany, podívejte se na internet. Jedním z profesionálů je společnost TOP ZNAK, která provozuje i internetový obchod, a tak vám dojde objednané zboží přímo na místo určení. Všechny produkty jsou v souladu s evropskými normami, takže se nemusíte bát, že byste si před dům instalovali něco, co by nebylo v souladu se zákonem.

V nabídce společnosti jsou mimo jiné i dopravní značky, zrcadla a další zařízení. Pokud nemáte žádné zkušenosti s instalací, tak se nemusíte ničeho bát, protože o montáž se postará samotná firma.