Realitní fond Rusňákovy DRFG se více otevírá široké veřejnosti

Realitní fond DRFG Davida Rusňáka se více otevírá široké veřejnosti. Transparentní fond, ve kterém jsou převážně komerční nemovitosti disponující velice zajímavým potenciálem výnosu, naši investoři oceňují. Spuštění nemovitostního fondu probíhá pod taktovkou Břetislava Hrabě, ředitele DRFG Finance. Čeští investoři dluhopisy a fondy využívají dost konzervativně.

Konsolidace finanční distribuce

Konsolidace finanční distribuce přinesla větší a provázanější spolupráci. Proto byla vytvořena pracovní skupina ELITA DRFG Finance z 20. nejlepších konzultantů. Členové se pravidelně schází, sdílejí své aktuální zkušenosti, vzdělávají se během školení a tréninků. Personální stav se zvyšuje a práci tak dostává více lidí. Pod vedením Pavla Rydzyka bylo vytvořeno headhuntingové oddělení pro nábor nových lidí a personální růst interní distribuce. Konsolidace přinesla obrovský úspěch. O fondy a dluhopisy je velký zájem.

DRFG a situace na trhu kolektivního investování

České ekonomice se daří, lidé více investují a mají více volných finančních prostředků. Zároveň se zvyšuje všeobecná finanční gramotnost a lidé se více zajímají o zhodnocování peněz. Spíše než banky nově využívají mimo jiné i nástrojů kolektivního investování, včetně fondů a dluhopisů DRFG. Doba pro investování je nejlepší v poslední dekádě. U privátní klientely se zvýšila roční investovaná částka, je bonitnější a zvýšil se podíl zahraniční a institucionální klientely.

Podílový fond DRFG UCITS Bond Fund a nemovitostní fond DRFG AIF Real Estate Fund

Podílový fond DRFG UCITS Bond Fund nabízí široké veřejnosti korporátní, municipální a státní dluhopisy. Vedle nemovitostního fondu jde o vhodný nástroj pro diverzifikaci portfolia. Jde o ideální retailový fond pro pravidelné platby umožňující investovat od 100 korun měsíčně. Nemovitostní fond DRFG AIF Real Estate Fund si našel své příznivce. Hned první rok se do fondu podařilo koupit nemovitosti v hodnotě 963 milionů korun a dnes je jich mnohem více. Fond je nyní ještě více zpřístupněn široké veřejnosti a snížení minimálního vkladu z 10 000 korun na mnohem nižší částku pro možnost ukládat peníze pravidelně, lidé uvítají.