Srubové chaty

Toužíte po rodinných dovolených nebo rekreačních víkendech ve srubové chatě? Blízko k přírodě, třeba někde u jezera nebo v lese? Plánujete stěhování z města na venkov a rozmýšlíte si vaše budoucí bydlení? Pak právě pro vás ve WOOD-LIFE realizujeme moderní a komfortní srubové chaty na klíč s dlouhou životností.

Srubové chaty na klíč

Srubové chaty na klíč realizujeme s přihlídnutím k nejmodernějším postupům výstavby, ale především k vašim individuálním přáním a požadavkům. Naše dřevostavby jako srubové chaty na klíč a další dřevěné domy už těší své majitele nejen po celé České republice, ale i na Slovensku.

A jak to všechno začíná? V první řadě vyslechneme vaše přání, vytvoříme pečlivý návrh srubové chaty  a naplánujeme průběh výstavby. Zpravidla se jedná o 1 – 3 měsíce. Doba výstavby se však mění individuálně vzhledem k dispozicím stavby. Na závěr vám předložíme cenovou nabídku. A pokud budete se vším spokojeni, tak se dáme do práce.

V této fázi na řadu přijde kompletní dodávka srubové chaty na místo určení. V dodávce tedy bude  impregnovaný podkladní rošt, podlahové palubky tloušťky 19mm, jednotlivé srubové stěny, konstrukce střešního pláště, záklop střechy z hoblovaných palubek tloušťky 19mm, a také štítové i okapové desky. Nesmí chybět ani jednotlivé okrasy, okna, dveře, krytina střechy a dřevěné lišty.

Další prvky v rámci výstavby srubové chaty WOOD-LIFE můžeme přidat na vaše přání. Zpravidla jde o tepelnou izolaci střechy, ale i podlahových krytin. V případě střechy využíváme asfaltový Bonský šindel, klempířské prvky a další přidané nátěrové hmoty.