Kvalitní ochrana garáže nebo skladu díky mřížím!

mrize-raventaNajít efektivní a kvalitní ochranu před nežádoucími návštěvníky je v současné době velmi náročné. Různé bezpečnostní prvky, mezi které patří bezpečnostní dveře, zámky, ploty nebo elektronická ochrana laserem, jsou často velmi náročné. Navíc chytří zloději je dokážou obejít a my tak investujeme peníze do náročné a drahé ochrany s minimálním efektem. Jistotou a kvalitou v této oblasti jsou rolovací mříže. Ověřeno praxí mnoha desítek let v zahraničí a nyní si je můžete pořídit i u nás.

Rychlé, snadné a efektivní

Je to velmi jednoduché. Mříže jsou po celou dobu, kdy je nepotřebujeme, srolovány a chovány u stropu. Nikdo si jich nevšimne. Tato efektivní ochrana totiž zabere minimální prostory a je velmi skladná. Přitom v případě potřeby stačí jej jednoduše stáhnout dolů a uzamknout. A nikdo nemá šanci se dostat dovnitř.

Tato ochrana patří mezi vůbec nespolehlivější. Roletové mříže jsou po celém světě používány již dlouhá desetiletí. Největší oblibu mají jistě v západních zemích, jako jsou například Spojené státy americké. Téměř každý obchod, každá prodejna, sklad nebo restaurace tento způsob ochrany využívají. Stáhnou mříž dolů, zamknou a s klidným pocitem odcházejí domů.

Elektronické nebo ručně stahovatelné?

Na výběr je samozřejmě několik druhů a to podle individuální potřeby. Jasné rozdělení nám poskytují mříže ovládané elektronicky a ručně, klasicky mechanicky. Rozdíl je především v pořizovacích nákladech. Ovládání elektronicky je dražší a je nutno počítat s vyšší pořizovací cenou. Jasnou výhodou je ale pak velmi snadné ovládání. Není třeba se nijak namáhat a ovládání je prováděno skrze elektronický panel.

Klasické mříže ručně stahovatelné jsou jistě levnější, ale co se týče ochrany, jistě nijak netrpí. Jen je nutno je ručně obsluhovat. Cena je však často i o polovinu nižší. Ať se jedná o jakoukoliv variantu, mříže vždy nabízejí efektivní a kvalitní ochranu a jak bylo již kolikrát testováno, rozřezat je nebo poničit dokonce osobním automobilem nemusí mít žádný vliv na jejich konstrukci a tak ochrání svého majitele velmi spolehlivě.