Nechte si postavit bazén podle nejnovějších trendů

Nechte si postavit bazén podle nejnovějších trendů

S odcházejícím létem výrazně zlevňují všechny typy bazénů. Nechte si postavit bazén podle nejnovějších trendů a využijte skvělých slev. Každý typ bazénu má své výhody i nevýhody. V tomto textu se podíváme na dva nejčastější typy bazénů.

Autor obrázku: Bart Everson

Prvním jsou nadzemní bazény. Cena nadzemních bazénů bývá většinou nižší, než cena bazénů zabudovaných do země. V současnosti můžete pořídit nadzemní bazény s dostatečnou hloubkou i rozměry. Skvěle si tak můžete i zaplavat. Velkou výhodou tohoto typu zahradního bazénu je, že nemusíte provádět žádné stavební úpravy a v případě potřeby můžete bazén také přesunout. Jistou nevýhodou je omezená nabídka tvarů u těchto bazénů. Ve většině případů se můžete setkat s oválnými tvary nadzemních bazénů.

Druhým, velmi oblíbeným typem bazénů jsou laminátové bazény. Laminátové bazény jsou vyrobeny z odolného materiálu a jsou zapuštěny do země. Velkou výhodou je, že tyto bazény můžete zakoupit v mnoha tvarech i rozměrech. Vaši představivosti se meze opravdu nekladou. Životnost laminátového bazénu se většinou udává kolem 30 let. Bazén je vyřezán z jednoho kusu a není tak nutné bazén nijak montovat. Jestliže se rozhodnete pro koupi zabudovaného bazénu, budou nutné určité úpravy ve vaší zahradě. Na druhou stranu pak bazén nepřekáží například ve výhledu a na zahradě působí velmi dobrým dojmem.

Jaký typ bazénu si vyberete, je čistě na vás. Každý typ bazénu má své výhody i nevýhody. V každém případě vám zahradní bazén poskytne komfortnější bydlení. Bazén si vybírejte pouze u prověřených dodavatelů, u kterých můžete mít jistotu, že bazén bude kvalitní. Širokou nabídku různých druhů bazénů, mnoha tvarů i rozměrů vám nabízí Albixon, specialista na bazény v České republice. V nabídce naleznete také kompletní bazénové příslušenství. Více informací naleznete na http://www.albixon.cz/bazeny/.