LED osvětlení – jak z něj vytěžit maximum?

LED osvětlení je stále populárnější. O nesporných výhodách LED osvětlení jste zajisté již slyšeli. Opravdu se hodí i pro Váš domov? Opravdu je tak výhodné? Kam jej umístit? Co ještě Vám může LED osvětlení nabídnout? Zjistěte s námi!

Výhody a nevýhody LED osvětlení

Díky svému ekologickému provozu a minimální spotřebě energie je LED osvětlení vhodné pro krátkodobé i dlouhodobé svícení. Výroba i likvidace LED žárovek je ekologicky šetrná a Vy tak kromě svých výdajů šetříte také přírodu.

LED žárovky nabízejí cca 10x větší výkon než žárovky a 2x větší než zářivky, jsou velmi odolné a mohou se pochlubit extrémně dlouhou životností. Na rozdíl od klasických žárovek je časté zapínání a vypínání nijak nepoškozuje. (zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/LED )

Někdo může jako nevýhodu vnímat vyšší pořizovací cenu, ale tato investice se Vám velmi brzy vrátí na uspořené energii.

Tip: Na www.tipa.eu pořídíte výhodné a praktické LED žárovky i pro svůj domov – přesvědčte se zde.

Kam s ním?

LED žárovky umístěte tam, kde chcete nejvíce spořit energií. Ať už je umístíte kamkoliv – vyplatí se.

S LED osvětlením si můžete i vyhrát!

Aktuálním hitem, který promění jakýkoliv interiér i exteriér, jsou šikovně umístěné LED pásky. V domácnosti se hodí jako dekorace kuchyňské linky, v koupelně poslouží jako praktické osvětlení zrcadla. S pomocí LED pásek můžete vyzdobit svůj dům. Zářivé osvětlení Vašeho domu nemusí být jen symbolem Vánoc. Liniím balkonu či zahradních chodníčků dodá LED pásek ten pravý šmrnc.

LED osvětlení není tak oblíbené nadarmo. Nabízí úsporu energie, ekologický provoz a efektní způsob, jak ozvláštnit domov.