Kvalitní práškové barvy

Kvalitní práškové barvy

Práškové barvy můžeme směle zařadit mezi nejkvalitnější barvy, které jsou v dnešní době volně k mání. Hledáte navíc k tomu i kvalitní práškovou lakovnu? Potom již hledat nemusíte. Prášková lakovna od společnosti Albixon, která se mimo jiné zabývá i výrobou a prodejem bazénů i s jejich příslušenstvím, slibuje, že s pomocí práškových barev se dosáhnou ty nejlepší výsledky.

Vše tkví v několika málo principech, které jsou více než jasné – kvalita barev a technologie předúpravy a celého nanášení barvy na povrch. Práškových lakoven ve svém okolí moc nenajdete, a těch kvalitních už vůbec ne. S Albixonem však máte jistotu. Jedná se o největší a nejproslulejší práškovou lakovnu u nás a dokonce i za hranicemi. Nějaký důvod to přeci musí mít, že je to největší prášková lakovna v Evropě!

Autor obrázku: Karen Horton

Práškové barvy jsou naprosto univerzální ve svém použití. Můžete je použít na jakýkoliv povrch, i když ve spojení s kovem ukazují ty nejlepší barevné varianty. Na výběr máte i nespočet barevných odstínů. Je pravda, že když někdo řekne „červená“, každý z nás si vybaví jiný odstín. Někdo krvavě rudou, jiný zase jahodovou – ale stále se bavíme o červené! A když jde třeba o natření kovových částí domu, jistě nebudete chtít, aby se na vašem domě vyjímal jiný odstín, než jaký jste si přáli. A právě proto se prášková lakovna nebojí vyjít vstříc i zákazníkům se zcela specifickými požadavky. Řadíte se mezi ně i vy? Potom se neváhejte ozvat a na konkrétních detailech se osobně či telefonicky domluvte.

Barvy na kov jako takové mohou být sice kvalitní, nicméně i tak nebudou stále splňovat tu konzistenci a tedy i vlastnosti práškových barev. Ty jsou zkrátka unikátní a nenahraditelné. Vyzkoušejte jednou, a uvidíte, že už nikdy ničím jiným lakovat nic nechcete. Ne nadarmo jsou tyto barvy a technologie práškové lakovny Albixon několikrát oceněny nejrůznějšími mezinárodními certifikáty kvality. Samozřejmě, že pokud si něco objednáte, chcete mít hotový produkt co nejdříve. I tohoto se zde dočkáte! Heslo „náš zákazník, náš pán“ je zde zkrátka na prvním místě.