Garážová vrata, které se vám přizpůsobí

Garážová vrata, které se vám přizpůsobí

Autor obrázku: Forest Service Northern Region

Pokud jste si zbudovali novu garáž, dílnu, nebo potřebujete nové vrata proto, že se vám ty staré pokazily a hledáte spolehlivé a lepší řešení, společnost Sodoma Perfecta s.r.o. vám může pomoci. Nabízí totiž různé druhy garážových vrat, aby si každý zákazník našel to své.

Rolovací garážová vrata

Nejenže se dají nainstalovat do prakticky jakéhokoli prostoru, ale vyžadují jen minimální nároky na prostor ve vaší garáži. Při dobrém naplánování navíc nemusíte řešit vlhkost prostředí, ve kterém budou fungovat. Ovládání je jednoduché jak pro ženy, tak muže, díky nainstalované pružině. Pohodlné ruční ovládání lze zkomfortnit variantou s elektrickým pohonem. Pak samozřejmě nechybí dálkové ovládání vrat.

Další přednosti rolovacích garážových vrat

Zaměření proběhne zdarma na místě. Lamely, ze kterých jsou vrata zhotovena jsou vysoce pevné. Nechybí odolnost vůči povětrnostním vlivům, tepelné a izolační schopnosti a bezpečnost proti vloupání.

Nejenže požadují malé prostory ve vaší garáži, dají se instalovat doslov kdekoli, navíc umožňují ruční otevření v nouzovém případ, vyžadují minimální údržbu a nechybí možnost ovládání několik vrat najednou.

Některé lamely můžete vyměnit za speciální, které jsou určené k větrání, nebo prosvětlení.

Sekční garážová vrata

Jsou krásné, designové, často tvořené šesti až osmi panely o výšce 500 – 610 mm. Pohybují se svisle po kolejnicích a u stropu zahýbají do vodorovné polohy. Můžete však zvolit i boční zasouvání.

Co s jejich nákupem získáte

Nebudete se muset bát povětrnostních vlivů počasí,  pokusů o vloupání, nebo únikům tepla. Vrata mají elektroniku nebo západky v pohonu a tloušťku sendviče  40-42mm. Prolisy mají také spoustu druhů.

I tady můžete ovládat více vrat najednou, nouzové otevření nechybí. Dalším plusem jsou různé druhy kování, stačí si jen vybrat. Součástí vrat může být zakomponování vstupních dveří, nebo vložení prosklení (okének). Neopomeneme ani bezpečnost, vrata mají pojistku proti přetržení pružin, bezpečnostní brzdy, kontaktní optolištu a fotobuňky.

Vyberte si garážová vrata od společnosti Sodoma Perfecta s.r.o. a vaše garáž dostane nový, větší rozměr a moderní technologie.