Festival interiérového designu

Milujete luxus a rádi se jím obklopujete? Je pro vás design důležitý? Pak navštivte ve dnech 22. 9. – 19. 10. 2014 skvělou akci v Praze: Festival interiérového designu. Místo konání je SYKORA HOME PRAHA. Představeny vám budou TOP novinky a také speciální nabídky. Můžete využít akcí a slev. Uvidíte zde nábytek a techniku těch nejlepších značek do vašeho interiéru. Chcete poznat privátní kinosál? Dost možná jej znáte pouze z filmů a nebo z časopisů… Tady si jej můžete prohlédnout na vlastní oči a posedět zde. Pokud máte malé děti, máte možnost po celou dobu nákupu nechat je v soukromí koukat na pohádky.

Máte možnost také poznat novinky v technice hight technology v prodejně Inels. Podívejte se sami na nejnovější vychytávky, které vás jistě zaujmou a osloví. Nezávazně si zde můžete prohlédnout cokoliv a seznámit se tak s tím nejlepším, co trh právě nabízí.

Pokud tápete v tom, jak svůj interiér doladit a nevíte si rady, máte možnost to konzultovat s interiérovým designérem, který vám odborně poradí a vy s ním můžete vyřešit to, jak si bezchybně zařídit vše potřebné. Designér je schopný vyprojektovat vám návrh přímo na míru. Taktéž vám bude odpovídat i na vaše případné dotazy, které na něj budete mít.

Připraveno pro vás bude taktéž slavnostní občerstvení a to ve všech jednotkách, ve kterých festival bude probíhat. V nabídce jsou různé speciality, káva, čaj, nealkoholické nápoje, ale také slavnostnější pití. Poznejte luxusní prvky interiérového designu a to světové kvality. Vše je pro vás připraveno na jednom místě v Praze.

Během těchto festivalových dnů, máte možnost získat zajímavé slevy a výhody. Přijďte se podívat na festival, který vašemu interiéru dodá úplně jiný rozměr. Pokud se zajímáte o kvalitu a módní interiérový design, bude se vám zde jistě líbit a najdete zde velké množství inspirace. Využijte bezplatných služeb pro vás a vaše děti.

Sykora Home Praha se těší na vaši návštěvu.