Zahradní vánoční výzdoba

By: Jess Cadorette

Pokud máte dům a zahradu, tak si určitě rádi vánočně vyzdobíte nejen interiér, ale také exteriér. I když nemáte záhradu, tak i tak se dá vyzdobit okno z venku. Každá výzdoba je přínosem pro tu pravou vánoční atmosféru.

Udělat zajímavý exteriér na zahradě není až tak jednoduché, ale při troše nápadu, nebo inspirace, zvládnete udělat opravdu kouzelné místo ve vaší ulici, na které se každý kolemjdoucí rád podívá. Do výzdoby dejte nejen vánoční prvky, ale také jehličí a šišky, protože ty jsou tím, co udělají spousty parády. Kromě vánočních ozdob doplňte i světýlky, které tomu všemu dodají dokonalý styl.

Do výzdoby zahrňte girlandy, které můžete obmotat kolem okapu, zábradlí…či čehokoliv jiného, kde je lze obmotat. Na ně taktéž můžete zavěsit ozdoby, přidat do nich světýlka a celé to bude vypadat velmi krásně. Nazdobit můžete klidně i košíky, venkovní květináče, stromky, plot… Možností je opravdu mnoho a vy si tak můžete dokonale pohrát se svou fantazií.

Ještě před tím, než se do výzdoby vrhnete, tak promyslete, co by kde bylo zajímavé a podle toho nakupte doplňky. Možná i vy máte doma staré sáně, nebo lyže, které jste našli na půdě po dědečkovi… Víte jak dokonale bude vypadat, když je originálně ozdobíte a dáte jim tu nefalšovanou vánoční náladu?

Velmi pěkně pak také vypadají svíčky, které rozmístíte do různých lamp, jenže to už je náročné. Komu by se denně chtělo zapalovat všechny svíčky a neustále dokupovat nové. Pokud se vám přesto tato výzdoba líbí, pak je zapalujte vždy při adventní neděli. Nemusí to být nutně každý den. V obchodech si můžete koupit dnes již skutečně mnoho věcí na výzdobu, spousty jich také můžete vyrobit sami. Třeba adventní věnce jsou věcí, kterou si klidně můžete sami doma připravit a udělat je podle toho, jakýmže doma interiér. Dáte do toho kus svého já.