OC Palladium Praha – perfektní místo pro pronájem kanceláří v centru města

Pokud hledáte vhodné místo pro vaši firmu, zkuste OC Palladium. Tento komplex je velmi prostorný a nabízí perfektní místa pro zřízení kanceláří. Budova se může pyšnit velmi bohatou historií. Její přestavba proměnila staré vojenské prostory v úžasný komplex plný zábavy, obchodů a služeb.

Místo s bohatou historií

obrázek je použit z webu www.cbreproperties.cz/cs

Pražské Palladium je obrovským komplexem, který se nachází v centru Prahy na Náměstí Republiky. Původně se jednalo o budovu, která od doby svého postavení prošla mnoha změnami a byla také používána k různým účelům. Komplex byl naposled využíván jako kasárny Jiřího z Poděbrad. Tyto kasárny byly velmi důležitým objektem, ve kterém působil mimo jiné i Josef Kajetán Tyl, který zde napsal slova k písni Kde domov můj?, která se následně stala naší hymnou. Tato událost je dodnes připomínána pamětní deskou, která je umístěna na budově. Sama budova se po své přestavbě stala nepřehlédnutelnou dominantou centra Prahy.

Název Palladium vznikl díky bohatému historickému bohatství místa, které je odkazem na mnohé české spisovatele, skladatele, interprety a další umělce.

Oblíbené obchodní centrum

V komplexu bylo vybudováno celkem jedenáct pater – pět pod zemí a šest nad zemí. Projekt zaštiťovala developerská společnost European Property Development. Přestavba byla zahájena v květnu 2005 a 25. října 2007 bylo zrekonstruované Palladium otevřeno pro veřejnost.

Tento komplex je velmi frekventovaným obchodním domem, který nabízí mnoho obchodů, ale také služeb. A nyní zde může být i vaše firma. Palladium se pyšní rozlohou 115 000 m2. Najdete zde mnoho luxusních obchodů, ale také zábavní centrum. V nejvyšších třech patrech najdete 19 500 m2 perfektních kancelářských prostor, které lemují terasy s nádherným výhledem na Prahu.

Pronájem kanceláří

Pokud chcete, aby vaše firma jednoduše dostupná pro všechny, Palladium je správnou volbou pro pronájem kanceláří. Seznam obchodů, které se nachází v tomto komplexu, je opravdu dlouhý. Patří mezi ně jak různé módní obchody, tak i elektro, obuv, potraviny a mnoho dalších. O polední pauze navíc není potřeba chodit nikam daleko. Stačí se projít po Palladiu a zajít si na dobrý oběd v pohodlné restauraci, dát si na kávu, nebo navštívit nějaký obchod. Pro snídani si můžete zaskočit do pekařství a vychutnat si teplé pečivo.

Pronájem kanceláří v Palladiu je velmi jednoduchý. Vaše firma bude všem dostupná a vy tak můžete efektivněji poskytovat své služby. Minimální velikost kanceláří je 200m2. Kanceláře se nachází především ve třetím a čtvrtém patře, na svou práci tak budete mít klid, i když budete přímo ve velkém obchodním centru. Tato poloha zajistí perfektní přístupnost vašim klientům a zároveň vám poskytne perfektní adresu, kterou budou všichni znát.

Skvělá dostupnost

Nejenom, že je tento komplex velmi navštěvovaným obchodním střediskem, ale i pro vás bude jednoduché se do Palladia dostat. Do obchodního domu se dostanete přímo ze stanice metra Náměstí Republiky (trasa B), tramvají, autobusem, nebo pěšky, pokud bydlíte blízko, ale také autem. OC Palladium disponuje krytým parkovištěm, které můžete využít 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Tyto garáže jsou těmi největšími v Praze 1. Je zde více než 900 parkovacích míst na třech podzemních podlažích. Volná místa jsou navíc označena i světelně, takže i když budete spěchat do práce, svoje místo pro zaparkování najdete vždy velmi rychle.

 

Pokud chcete, aby byla vaše firma vidět, v první řadě musíte vybrat dobré místo. OC Palladium Praha nabízí mnoho volných kancelářských prostor k pronájmu, které jsou velmi dobře dostupné. Skutečnost, že se nachází přímo uprostřed obrovského obchodního střediska, také bude zvyšovat zmínky o vaší firmě.