Potřebujete rychle a levně postavit halu?

Ačkoli dle názvu se může textilní hala zdát jako zcela nevhodné řešení, opak je pravdou. V článku se podíváme na zajímavé vlastnosti textilních hal a doporučíme spolehlivého českého dodavatele.Textilni-haly-5-lozorno

Textilie je voděvzdorná

Pod pojmem textilní hala si rozhodně nepředstavujte halu potaženou bavlněnou látkou. Krytinu tvoří velmi pevný materiál: vysoce odolná nánosová PES tkanina, která spíše připomíná silnou plachtu. Díky tomu po ní při dešti voda stéká, nevsakuje se dovnitř ani neprotéká skrz.

Konstrukce je stabilní

Základ celé haly tvoří konstrukce z kombinace oceli a hliníku. Tím je zaručena maximální stabilita a eliminováno riziko „odlétnutí“ stavby během velkého větru.

Životnost i několik let, či dokonce desetiletí

Textilie je velmi odolná a může bez kvalitativních změn sloužit dlouhé roky. Je barevně stálá, odolná proti UV záření a případné trhliny, které se během let mohou objevit, lze opravit jednoduchou záplatou. Po roce je možné tkaninu kompletně vyměnit, základní konstrukce pak sama o sobě může sloužit dlouhá desetiletí. Vhodnou péčí o krytinu tak můžete na desítky let prodloužit i životnost celé haly.

Maximální bezpečnost zaručena

Krytina je nehořlavá (splňuje maximální stupeň bezpečnosti) a není tak důvod mít strach ani ze snadného podpálení, ať už kvůli nehodě nebo záškodníkem.

Co vše zastřešit textilní halou?

Textilní haly lze postavit prakticky v jakékoli velikosti od malých party stanů na rodinnou oslavu až po obrovské průmyslové haly o rozloze několika stovek metrů čtverečních.

Velmi časté je zastřešení sportovních hal, hangárů, skladů či využití jako mobilního firemního stanu na veletrhy a přehlídky.

Další vlastnosti a možnosti textilních hal

To však není vše, jaké další výhody textilní hala nabízí?

· Výstavbu jde ve většině případů realizovat bez nutnosti stavebního povolení

· Krytiny haly mohou být potištěny velkoformátovým reklamním materiálem

· Halu lze díky modulární konstrukci snadno rozmontovat a přemístit, případně zmenšit či zvětšit

Kde si výstavbu textilní haly objednat?

Doporučujeme českou firmu POLAK CZ, která v České republice postavila již stovky montovaných hal. Neustále vylepšuje výrobní i stavební postupy a trvale si tak drží nadstandardní kvalitu prací i ve srovnání s konkurencí.