Jak se staví sen

Již z názvu článku je patrné, o čem bude celý článek. Článek bude pojednávat o pořadu „Jak se staví sen“. Tento pořad vysílá televize Prima. Pořad je zaměřen především na bydlení. Nalezneme v něm spoustu užitečných tipů a rad, jak zlepšit vlastní bydlení.

Televize Prima bude vysílat již šestou sérii tohoto pořadu. Jak se staví sen si získal velkou oblibu u diváků. Velmi potěšující je, že pomáhá obyčejným lidem a rekonstruuje jejich domov dle vlastních představ. Do pořadu se může přihlásit kdokoliv a pak už jen počkat, zda bude vybrán. Pořad nejen pomáhá lidem s rekonstrukcí obydlí, ale i přináší inspiraci.

V nové sérii přibylo hodně nových adrenalinových prvků zejména pro designéry a více zábavy pro diváky. Televize Prima slibuje divákům, že uvidí nečekané věci. Především jde o to, že designéři a tým DECO budou mít na proměnu obydlí pouze jeden víkend.

Koncepce pořadů se nijak nezmění a zůstane stejný. I přesto přinese nová řada mnoho nových prvků a detailů, které celou show oživí. Designéři budou stále poskytovat rady a tipy. Diváci uvidí i celý průběh rekonstrukce, ale nově budou moci i nahlédnout do soukromí rodin, v jejichž obydlí se proměna uskuteční.

Změnou projde i tým dvou designéru, dojde k jeho rozšíření o jednoho nového odborníka. Nový odborník se bude ovšem soustředit jen na dílčí zadání v celé přeměně. Díly vysílané v létě budou věnované zahradní architektuře. Diváci tak mohou načerpat inspiraci pro zvelebení vlastních zahrad.

Pořad je velmi oblíben zejména z důvodu úzkého propojení s běžným a praktickým životem. V podstatě je úplně jedno, zda diváci bydlí v panelovém domě či domě rodinném. Designéři se nezaleknou žádné přeměny. Série bude probíhat v různých městech České republiky. Natáčecí tým bude přítomný po celou dobu rekonstrukce a diváci, tak nebudou o nic ošizeni.

Na atraktivnosti pořadu „Jak se staví sen“ přidává také napětí a možnost aktivního zapojení diváka do show. Diváci se mohli do reality show „Jak se staví sen“ přihlásit a stát se tak hlavními aktéry pořadu. Domluvená proměna příbytků diváku je plně financovaná televizí Prima a partnery pořadů.