Velmi praktické: Fasádní barvu si nechte namíchat ve stavebninách

Poslední fáze rekonstrukce fasády se nese v duchu výmalby. Bez ohledu na to, zda se přikloníte k více či méně nápadnému odstínu, byste měli zvážit namíchání barvy ve stavebninách. Zdá se vám to zbytečné? Naopak – kvalifikovaný zaměstnanec trefí tón přesně dle vašich požadavků a navíc budete mít jistotu, že v budoucnu seženete identický.

Nenechte se ovlivnit tím, že vás někdo tvrdí, jak jsou profesionálně namíchané barvy drahé. Není to pravda. Jsou cenově dostupné a zároveň díky nim nebudete nuceni ke zbytečným kompromisům. Jednoduše si necháte namíchat barvu, která se vám líbí. Ne podobnou, ale na chlup stejnou. Přesvědčit se o tom můžete třeba v HAMAXU. Levné pražské stavebniny disponují  moderními automaty, které míchají barvy s naprosto přesným výsledkem.

V čem tkví výhody?

Jak již zaznělo v úvodu, míchání barvy na míru je jasnou volbou pro každého, kdo touží po konkrétním odstínu. Staří, když si s sebou přinesete předlohu a zaměstnanec stavebnin vám ho připraví. Díky tomu fasádu snadno sladíte s jinými stavebními prvky.

Namíchání barvy přichází vhod i v případě, že dojde barva ještě před dokončením nátěru. Ze stavebnin si jí odnesete tolik, kolik potřebujete. Nemusíte se předem zásobit ani ji skladovat pro případ, že byste byli v budoucnu nuceni provádět opravy. Proč taky, když můžete kdykoliv zaskočit do stavebnin.

Ve stavebninách vám dobře poradí

Namíchání barvy ve stavebninách má ještě jednu pomyslnou výhodu. Pokud si s výběrem nevíte rady, odborníci vám rádi doporučí nátěr s ohledem na typ fasády. Stavebniny v Praze HAMAX nabízí více než 18 tisíc odstínů – šance, že odejdete s prázdnou je v podstatě nulová. Více se dozvíte na www.hamax.cz.