Hypotéka a záznam v registrech dlužníků

Chcete si vzít úvěr na bydlení nebo na cokoliv jiného, ale nemůžete, protože máte záznam v registrech dlužníků? Je to vaše jediná cesta, jak přijít k penězům a vyřešili byste tak všechny svoje přání, plány i nepříjemné problémy? Nebankovní hypotéky bez registru vám dokážou vyhovět.

Když chcete získat vlastní bydlení nebo si splnit jiné sny a vyřešit spoustu problémů, tak v každém případě potřebujete peníze. Mnohdy nejde o malé částky, a proto je nejlepším řešením hypotéka.

Hypoteční úvěr poskytuje varianty bezúčelné v podobě americké hypotéky nebo účelové, tedy formou klasické hypotéky. V prvním případě můžete využít peníze na cokoliv a nemusíte dokládat využití peněz, v případě klasické varianty lze peníze využít pouze na řešení bydlení. A sice nákup, stavbu nebo rekonstrukci.

Vše se zdá být jednoduché, ale jen do té doby, než dojde na požadavky některých finančních společností. Často totiž dochází k zamítnutí žádosti z důvodu například záznamu v registrech dlužníků. Především banky berou tyto záznamy velice přísně a nedovolí, aby si takový klient u nich vzal jakýkoliv úvěr.

Naštěstí jsou na trhu ještě nebankovní hypotéky bez registru.

Nebankovní společnosti nenabízejí svoje produkty pouze klientům, kteří mají vysokou bonitu, příjmy a žádné záznamy v registrech. Snaží se poskytnout finanční injekci i klientům, kteří disponují právě nepříjemným záznamem v registrech dlužníků.

Hypotéka bez registru je rovněž jako ostatní hypotéky podmíněna zástavou nemovitosti. Registry dlužníků nejsou brány přísně, a tak si na peníze přijde i klient, který v minulosti pochybil. Často je dokonce možné peníze využít na dluhy či exekuce a začít opět žít normální život.

I tady je možná splatnost až na maximálně 30 let a minimálně na jeden rok. Možnost předčasného splacení je samozřejmostí.

Záznamy v registrech umí pořádně znepříjemnit život a stačí jen malé zpoždění se splátkou a již máte černý puntík. Proto se nebankovní společnosti snaží tento problém eliminovat, aby dosáhlo na jejich produkty co nejvíce klientů a mohli ta vyřešit svoje každodenní problémy.