Byty na Vackově – snové bydlení uprostřed Prahy

Plánování vlastního bydlení jednou čeká každého z nás. Pokud se k němu právě teď chystáte, jaké konkrétní body by mělo splňovat? Určitě nám dáte za pravdu, že je potřeba přemýšlet dopředu. Jestli chcete v nejbližší době založit rodinu, tak asi život v neustálém ruchu velkoměsta nebude tím pravým ořechovým. Jenže ani vesnice není tím ideálním, protože tam sice budete dostatečně blízko přírodě, ale zase budete mít ke všem důležitým věcem daleko a občanská vybavenost většinou nestojí za moc.

V posledních letech začalo po Praze vznikat několik unikátních projektů, které si kladou za cíl spojení přírody a života ve městě tak, aby rodiny s dětmi, ale samozřejmě také jednotlivci mohli zažívat poklidné chvíle a přitom stále být blízko centra veškerého dění. Jedním z těchto projektů jsou i Byty Na Vackově, o kterých jsme se vám toho rozhodli sdělit ještě o něco více.

Co Byty Na Vackově nabízí budoucím obyvatelům?

Vackov je velice klidnou částí Horního Žižkova, která má do dalších let smělé plány. Bude totiž procházet kompletní revitalizací, jejímž cílem je vybudovat nejen obchodní čtvrť, ale také rezidenční projekt na Vackově, který poskytne domov 342 rodinám. Ty si mohou už dnes vybírat z bytů a ateliérů rozmístěných do 5 moderních budov, jež právě vyrůstají. U třech z nich se plánuje dokončení v následujícím roce, zbylé dvě budou hotové o rok později.

Pokud se zaměříme na okolí, určitě dokáže splnit očekávání každého z nás. Kousek od budoucího domova se totiž nachází krásný park, který je jako stvořený pro dlouhé procházky s dětmi. Klid a mír z lokality jen čiší, to však nezabrání člověku jednou za čas okusit ruch velkoměsta, které se nachází skutečně nedaleko. Byty na prodej v Praze 3 poskytují budoucím obyvatelům veškerou občanskou vybavenost, která život dokáže výrazně usnadnit (a zpříjemnit).

Konkrétně píšeme o:

  • restauracích a obchodních střediscích
  • sportovních areálech a památkách
  • školách a školkách
  • ordinacích lékařů
  • zastávkách MHD, pobočce pošty a mnohém dalším

Život, který za to stojí

Určitě si mezi vámi najde jen malé procento lidí, které by informace obsažené v tomto článku nezaujali. Právě proto je také o Byty Na Vackově opravdu veliký zájem. Jestli tedy nechcete přijít o možná životní příležitost bydlet v krásné pražské lokalitě, zaměřte se na projekt také. Dokud ještě není pozdě.