Nábytek můžete nakupovat pohodlně z domova

Již řadu let můžeme úspěšně a bez obav nakupovat přes internet všemožné zboží. Nakupujeme u našich i zahraničních výrobců či prodejců, nejčastěji oblečení, obuv, ale také sportovní vybavení, potřeby pro domácnost, hračky, spotřebiče a mnohé jiné. Stejně pohodlně lze na webových stránkách vybírat a nakupovat nábytek. Stačí jen vědět, na které prodejce se obrátit.

Do obchodů nemusíte vůbec chodit, pokud nechcete

Nejčastějším důvodem, proč nakupujeme přes internet, je bezesporu úspora času. Díky tomu, že jsou online e-shopy otevřeny neustále, můžeme prohlídkou nabízeného zboží strávit dobu, kterou chceme ráno i v noci, zboží si můžeme vložit do porovnávačů, můžeme se také řídit recenzemi, doporučeními jiných, kteří nakoupili danou věc před námi… Máme dostatek prostoru koupi dobře zvážit. Dalším důvodem je vyšší nabídka zboží než kterou umožňuje kamenná prodejna. Zanedbatelná není ani úspora peněz za absolvovanou cestu či opakované cesty do jednotlivých obchodů.

Známé prodejny, jako je např. Sconto nábytek, můžeme navštívit online a vybrat skříně, postele, komody či kuchyně dle svého vkusu a potřeby na rozměry, funkčnost. To ocení ti, kdo mají jejich kamennou prodejnu „od ruky“, nebo se jim mezi spoustu lidí do klasické prodejny jednoduše nechce.

Podobně je na tom také Asko. Tento tradiční prodejce nábytku, který se na našem trhu nachází již řadu let, vám na internetu ukáže nejrůznější své zboží, informuje vás o zajímavých akčních nabídkách, novinkách, při nákupech v e-shopu nabízí slevy, které na prodejnách nedostanete, jako např. slevu při druhém nákupu v e-shopu. Asko přináší i dopravu zdarma, je-li vaše objednávka v hodnotě 4000 Kč a výše, stejně tak ji získáte u vybraných druhů zboží. A kdybyste se nakonec rozhodli, že se chcete před koupí na nábytek podívat v reálu, můžete navštívit některou z jejich 13 prodejen v Čechách či na Moravě.

Internet umožňuje nákup i těm, kteří žijí na vesničkách

K tomu, abyste mohli nakupovat online stačí, abyste měli připojení k internetu. To už je díky skvělému pokrytí operátorů a poskytovatelů internetu možné takřka kdekoli. Nábytek v Brně je možné nakupovat na mnoha místech, ale ocitáme-li se např. v malé vesničce v pohraničí, internet vám nabídne bohatou nabídku zboží, jako byste se nacházeli ve městě.

Velmi nápomocné jsou i odběrná místa, se kterými prodejny nábytku spolupracují. I když je vám kamenná prodejna daného prodejce nábytku vzdálená, možná budete mít poblíž právě odběrné místo. Jejich přehled najdete na internetových stránkách daného prodejce nábytku, nebo se na něj můžete informovat telefonicky, dotazem v chatu prodejny, nebo zanecháním vzkazu či odesláním e-mailu. Vše se dá vyřídit rychle, jednoduše a bez nutnosti investovat jakékoli peníze.

Slaďte si vybavení pokoje již při nákupu

E-shop Aska vám umí nabídnout neocenitelnou pomůcku v podobě filtrů. Pokud například víte, že chcete, aby byla vaše ložnice laděná do hnědé barvy, stačí, abyste aktivovali filtr zohledňující právě barvu. Ať už jde o barvu nábytku, barvu koberce, ložního prádla, svítidel… Pokud je filtr aktivní a zohledňuje zboží, které vám zobrazuje, je červený.

Filtry můžete použít i jinak. Filtrovat můžete podle typu nábytku, podle místnosti, do které určen, podle dekoru, potahu, omezení můžete nastavit i co se ceny týče, skvělé je i zobrazení vybavení podle jeho oblíbenosti… Používání filtrů vám značně usnadní a urychlí hledání nábytku či jiného bytového vybavení, které potřebujete.

Nechte si poradit

Pokud máte jakékoli dotazy, nejste na tom v e-shopu o nic hůře než v nakupování v kamenné prodejně. V e-shopech je vám k dispozici chat, u nějž hned poznáte, zda je někdo z personálu přítomen, nebo ne. Pokud je online, což bývá v běžné pracovní době, můžete ihned klást své dotazy. Zodpoví vám je stejně rychle o ochotně, jako byste byli na prodejně osobně.

Naučíte-li se nakupovat v e-shopech, bude se vám nakupovat mnohem lépe, než jste byli doposud zvyklí. A budete-li chtít zboží vidět nejen na fotografiích, stačí se zastavit u prodejce osobně. Vyzkoušejte to a užívejte si nakupování nábytku z pohodlí domova.