Život v Praze znamená řadu nových zážitků i pracovních možností

Ruku na srdce, kdo by nechtěl žít právě v naší metropoli? Budování kariéry, rodinný život, spoustu různých cest, které nejsou v okresních centrech vůbec možné.

V blízkém okolí města se nabízí i pěkné výlety a příjemná víkendová rekreace. Dá se tedy říci, že pro mladé ročníky je Praha vlastně ideální destinací. Zvláště v případě, že jste zde strávili i studijní léta, máte na toto velké centrum výborné vzpomínky, že? Pak by bylo vhodné na ně navázat a možná se tady i usadit. Nic tomu nebrání, stačí si jen vybrat bydlení, které vám bude po všech stránkách vyhovovat.

Útulnost a praktičnost v jednom balení

Blízkost uklidňující zeleně, ale také moderní bydlení se vším všudy, které odpovídá všem moderním standardům. Stačí si jen vybrat, jestli vám více vyhovuje relativně skromná dispozice 1+kk nebo byste raději brali prostornější pětipokojový byt. Prodej bytů v Malešicích klade důraz na pohodlí, ale také praktičnost. Lodžie, předzahrádka nebo balkon, záleží na osobních preferencích.

Samozřejmostí jsou i garážová stání, díky nimž nemusíte hledat místo, kde v okolí domu zaparkovat. Pokud se ale chcete vydat na druhý konec Prahy nebo na vlakové nádraží, půjde to opravdu rychle díky propracované síti MHD.

Sportovní vyžití, ale i dostatek možností nákupu

Pokud jde o občanskou vybavenost, není už co dodat! Bydlení na Praze 10 není o kompromisech, ale o radosti a klidu z okolní zeleně. A stejně tak i o restauracích, barech, supermarketech nebo různých obchodech, které můžete mít v docházkové vzdálenosti. Nechybí lékárna, ale ani mateřská škola, komfortní zázemí pro rodinný život je zde tedy zajištěno. Malešický park, Židovské pece, ale i několik dětských hřišť, dětem tedy rozhodně nebude chybět kontakt s přírodou nebo sportem.