Vánoční dárek pro každého

Vidíte v obchodě vánoční výzdobu a bere Vás děs? Zůstaňte v klidu a užijte si ty správné Vánoce bez strastiplného shánění dárků. Máme pro Vás několik tipů, které sednou skoro každému a zařídíte je rychle. Navíc spoustu z nich můžete objednat přes internet.

Praktický dárek pro každého nositele brýlí

Pokud Váš nejbližší nosí brýle, pořiďte mu dárkovou poukázku do oční optiky. Jistě takový dárek využije a vybere si podle svého to nejvhodnější. Pokud však hledáte něco malého, nikdy nešlápnete vedle s novým pouzdrem na brýle, sadou na čištění nebo mikrovláknem.

Dárek pro čtenáře a luštitele

Babičky a dědečkové jistě ocení předplacení nějakého časopisu či novin, který jim pravidelně bude chodit do schránky. Pokud mají rádi křížovky nebo sudoku, jistě pro ně také najdete to pravé. Samozřejmě vhodnou volbou je i knížka nebo poukaz do knihkupectví. Mnoho čtenářů také potěší praktická lampa na čtení.

Něco pro kutily a zahradníky

Máte-li doma kutila, zamyslete se nad tím, co by se mu hodilo do dílny. Pokud často něco hledá, zkuste třeba magnetický držák na nářadí. Díky němu bude vše vždy po ruce. Zahradníci jistě ocení komplet pracovních rukavic, zahradnického náčiní nebo poukázky do jejich oblíbeného zahradnictví. Případně mu můžete pořídit poukaz na ČOV nebo nádrž.

Pro gurmány

Mlsný zajíček se dá perfektně využít jako vánoční dárek. Jistě nešlápnete vedle s poukázkou na nějaký festival jídla, degustací vín nebo košem lahůdek. Svého gurmána také můžete poslat na specializovaný kurz vaření. Výhodu tohoto dárku pak jistě poznáte sami, až Vám něco dobrého uvaří. Pivaři jistě ocení prohlídku pivovaru s následnou degustací.

Vánoční dárek pro páry

Vyšlete vaše nejbližší na prodloužený víkend na hory. Milovníci sjezdového a běžeckého lyžování si přijdou na své. Krásné chvíle jim můžete zpříjemnit třeba i objednáním masáže nebo koupele s vířivkou.

Ať už vyberete jakýkoliv dárek, nehoňte se zbytečně a raději si v klidu užívejte ty pravé Vánoce.