Váš obývací pokoj o vás hodně vypoví. Nepodceňte výběr obývací stěny 

Také patříte k těm, kteří každou návštěvu, ať už se jedná o rodinu nebo přátele, hostí v obývacím pokoji? Pokud ano, pak by měl být váš obývací pokoj nejen reprezentativní a hezký, ale také by měl o vás alespoň něco málo vypovídat. Pomohou vám k tomu správně vybraný nábytek, obrazy, bytový textil nejrůznějšího druhu, ale také třeba rostliny nebo barva výmalby a nalepené tapety či samolepky na zeď. 

Obývací stěna mluví za nás 

Na trhu jsou obývací stěny mnoha podob. Některé jsou naprosto jednoduché a nenápadné, některé jsou extravagantní, nepřehlédnutelné, nebo třeba vyrobené z několika materiálů. Stylů, barev a provedení je mnoho, a je dobré znát obchod, kde je všechny najdete, abyste si vybrali skutečně tu nejlepší pro vás. Podívat se můžete na sg-nabyte.cz. Tady najdete obývací stěny s prosklenými dvířky, obývací stěny dřevěné, bílé obývací stěny nebo třeba jen menší sestavy, které obsahují stolek pod TV a dvě skříňky na zeď.  

Bílá obývací stěna pomůže prostor projasnit a opticky zvětši. Ukáže, že máte rádi čistotu, eleganci a nadčasovost. Podobně je tomu u celodřevěných obývacích stěn, tedy v dekoru dřeva. Tady mohou být použity i dva různé odstíny hnědé, čímž je stěna velmi zajímavá. Ukážete, že dřevo je vaším milým společníkem. 

Máte spoustu suvenýrů z cest, milujete knížky nebo třeba čajový servis po prababičce? Vystavte to, co máte rádi do prosklených skříněk v obývací stěně.  

Kde umístit obývací stěnu? 

Použít obývací stěnu můžete nejen do obývacího pokoje, ale také studentského pokoje, do pracovny ve firmě nebo do ložnice. Jde jen o to, aby byly její součástí správné kusy nábytku, které potřebujete.  

A kde umístit obývací stěnu v pokoji? TV stolek by měl být umístěn tak, aby na televizi nedopadaly sluneční paprsky. Zpravidla stěnu umisťujeme k protější stěně, u které stojí sedací soupravy a pohovky. Pokud máte sedačku do tvaru „L“, pak máte větší možnosti, jak celý obývák „poskládat“ k dokonalosti. 

Podívejte se na sg-nabytek.cz a vyberte si obývací stěnu, která vás potěší a bude ozdobou vašeho obýváku.