Chytrý gril Beem

By: Conan

Chcete mít gril, který vám bude každý závidět? Pak si určitě vybírejte mezi kvalitou. Chytrý gril Beem vám rozhodně má co nabídnout. Můžete jej využít hned ve dvou variantách.

V jedné jako sendvičovač, kdy vložíte potraviny a gril přiklopíte stejně tak, jako když si doma připravujete sendvič, nebo můžete zvětšit grilovací plochu a gril nechat otevřený jako knihu. Produkt má dvě grilovací desky s hlubokými drážkami. Můžete jej skládat, či rozkládat podle potřeby. Gril přináší velmi snadnou údržbu a manipulaci. Do příslušenství patří dvě odkapávací nádoby na šťávu a pak také špachtle na čištění. Připravte si pokrmy bez oleje. Budou tak zdravější a chutnější.

Grilovat můžete naprosto kdekoliv a to nejen na zahradě, ale i na balkoně, doma v kuchyni. Je skladný a tak není problém jej kamkoliv převést. Použít jej tedy lze takřka kdekoliv, kde si budete chtít cokoliv ugrilovat. Gril je sestaven ze dvou desek, které mají bílý keramický povrch a ten je nepřilnavý a snadno se čistí. Tím, že jsou drážky hluboké, zachytí šťávu, kterou pokrm pustí a tu pustí do odkapávacích nádobek. I přesto, že nebudete potřebovat žádný olej k přípravě, uvaříte velmi dobré a chutné jídlo, které navíc bude připraveno zdravě.

Tento produkt rozhodně není jen sezónní záležitostí, protože doma na něm můžete připravovat pokrmy po celý rok. Pokrmy lze připravovat buď sendvičovým způsobem a to tak, že gril přiklopíte a můžete pracovat, nebo samostatně a tím si pak zvětšíte plochu na přípravu. Elektrický gril je designově velice propracovaný a rozhodně vám v kuchyni neudělá žádnou ostudu. Budete na něj pyšní a velmi rádi na něm snadno budete připravovat pokrmy, které budou všem velmi chutnat. Začněte se stravovat zdravě s grilem, který vám to umožní. Produkt je vyroben z velmi kvalitních materiálů.