Bílá je do bytu vhodná

By: Maegan Tintari

Bílá barva nikdy nevyjde z trendů a vždycky bude IN. V jaké barvě si můžete zařídit svůj byt? Právě klidně bílou, protože ta z módy nikdy nevyjde a vždy bude barvou, která se bude hodit. Působí velmi čistě a zajímavě, pokud ji nakombinujete ještě i s jinou barvou.

Velmi pěkná kombinace je například s přírodními materiály, jako je například dřevo. Tato kombinace je svěží, prostorná a vždy působí uklizeně a čistě. Už jen proto, že se jedná o přírodní barvy. Bílou barvou navíc prostor opticky zvětšíte a otevřete. Na člověka má pozitivní vliv. Nesmí jí být však mnoho, pak by mohla působit nemocničním dojmem. Pokud ale zkombinujete bílou s jiným přírodním materiálem, získáte naprostou dokonalost.

Letos tyto kombinace vedou. Má-li u vás doma dominovat bílá barva, pak ji můžete doplnit barevnými dekoracemi a polštáři. V jarním a letním období to mohou být barevné kombinace výrazné, v zimě potom můžete pro bytové doplňky volit modrou, červenou, zlatou, stříbrnou…. S touto sněhovou barvou zvětšíte opticky malé prostory a není výjimkou, že si lidé nechávají vybílit místnosti už je proto, že je barvy přestaly bavit. Velmi dobře vypadá tato barva s dřevěným obložením a také s cihličkami. Nápadů, jak ji oživit můžete mít v hlavě celou řadu.

Bílá je barvou, kterou můžete použít do všech stylů, hodí se ke všemu a kombinovat se dá velmi dobře. Pokud si nejste jisti tím, po jaké barvě sáhnout, tak si vyberte tuto, protože s tou nikdy nešlápnete vedle a vždy docílíte toho, že budemoderní a to ať už jde o jakékoliv období, nebo o jakýkoliv styl vašeho interiéru. Neutrální barva hodící se vždy a všude sice vyžaduje udržování pořádku, ale ten by měl být v každé domácnosti samozřejmostí. Sáhněte právě po ní a uvidíte, že nebudete litova!