Dřevěné zahradní chatky a domečky nabízejí mnohá uplatnění. Využijte je dle svých potřeb.

Blíží se doba, kdy budeme trávit mnoho času na svých zahradách a zahrádkách. S tím se bezesporu pojí potřeba mít k dispozici zahradní domečky na nářadí, hadice, kbelíky atd. Stejně tak ale oceníme i možnost schovat se před všude přítomným sluncem či se ukrýt před deštěm a větrem.

Služeb plní zahradní chatky skutečně mnoho, stačí si jen vybrat typ dle svých potřeb a přání.

Zahradní domky z kvalitního tatranského profilu

Výrobky z masivního dřeva vyžadují, aby byl použitý materiál kvalitní a odolal všem povětrnostním podmínkám. Právě z toho důvodu používá společnost J&J Profil s.r.o. k výrobě zahradních domečků a chatek masiv, který splňuje náročné požadavky na pevnost, životnost ale i dokonalý design. Používány jsou dřeviny jako severský smrk a borovice v tloušťkách 28, 42 a 60 mm. Směrodatná je požadovaná velikost stavby. K výrobě teras a doplňků je možné použít i červený smrk.

Systém tatranský profil, kterým jsou vyráběny stěny venkovních domků, se vyznačuje tím, že jsou desky oboustranně pohledové. Samozřejmě dochází i k ošetření dřeva ochranným nátěrem. Společnost používá barvy a nátěry od renomovaného výrobce z Německa – Remmers.

Široká nabídka zahradní domečků

Protože se zákazníci poohlížejí po zahradních domcích z různých důvodů, společnost J&J Profil s.r.o. nabízí několik variant jejich uzpůsobení.

Vybrat si můžete dřevěné zahradní chatky a domečky, které najdou uplatnění jak pro skladování zahradního vybavení, tak pro úklid zahradního nábytku. Stejně dobře v nich ale můžete strávit i příjemný víkend, nebo zvolit dřevěný zahradní domeček pro děti, v němž stráví spoustu hodin hraním. Právě pro ně můžete objednat domeček v pestrých barvách s různým uzpůsobením interiéru, zvýšenou podlahou, předdveřím, zástěnami chránícími vstup atd.

Dle využití je možné zvolit velikost od 4m2 po 45m2. Stejně tak je na vás, jaký tvar a dispoziční rozdělení zvolíte. Se společností se lze domluvit jak na tvaru, rozměrech, střeše, tak na umístění oken, dveří a domeček obohatit o další možnost využití, např. o terasu, prodlouženou stříšku, zábradlí atd.

Celý domek je také možno zateplit, budete se zde cítit příjemně i v chladnějších dnech, problémem není ani možnost připojení k elektřině.

Směle popusťte uzdu své fantazii

Pokud máte svou představu o tom, jak by měl zahradní domeček či chatka vypadat, stačí, když jej nakreslíte a zašlete do společnosti J&J Profil s.r.o. Její pracovníci se s vámi spojí, projednají možnosti, doladíte detaily, poradí vám praxí získané vychytávky a vaše představa se může stát skutečností.

Stejně tak si můžete prohlédnout velké množství fotografií na jejích webových stránkách a nechat se inspirovat. Jestliže se vám některý typ zalíbí natolik, že si jej budete přát, můžete si jej objednat.

Mimo dřevěných zahradních domků společnost vyrábí i zahradní altánky, přístřešky, dvoupodlažní obytné chyty, pískoviště, květináče a podobně.

Spojte se s ní a sdělte, jaký druh domku hledáte. Ráda vám vyjde vstříc a udělá vše pro vaši spokojenost.