Krátkodobý pronájem nemovitosti: Výhody, kterých je škoda nevyužít

Setkáváte se rádi s lidmi a nevadilo by vám ani nabídnout část svého bytu k ubytování? Cestovatelé po celém světě využívají této možnosti, aby vybranou destinaci mohli lépe poznat. Ke krátkodobému pronájmu je ovšem možné také poskytnou volnou nemovitost, již právě nevyužíváte a jež se může stát zdrojem zajímavých příjmů.

Nechte svůj volný byt vydělávat

Podnikat lze různě. Svůj volný byt můžete pronajmout jednomu nájemci. Další možností je ovšem využít výhodný krátkodobý pronájem nemovitosti, který rádi využívají turisté ze zahraničí. Domácí prostředí jim totiž nabídne lepší zkušenosti s poznávanou krajinou. A vy nemusíte být ani odborníci v oboru pronájmu, stačí totiž využít zkušenosti jiných, kteří se této oblasti věnují už nějakou dobu. S jejich pomocí získáte ze svého volného bytu maximum. Je to příležitost k tomu, aby vám vaše nemovitost přinesla co nejlepší užitek.

Co pronájmem se správcem získáte?

Hlavně a asi tou nejdůležitější výhodou je to, že se nebudete muset o pronájem bytu starat. Správa bytu k pronájmu je práce poměrně časově náročná a je lepší ji přenechat těm, kteří tomu rozumějí. Navíc díky pronájmu můžete získat zajímavý příjem. To se hodí, ne? Správce má cenové nástroje pro maximalizaci výnosů a nabízí profesionální prezentaci nemovitosti na mnoha úspěšných platformách.

Co všechno pro vás správce nemovitosti zajistí?

O vaše hosty se správce bude starat po celou dobu jejich pobytu. Předtím ovšem ještě vám pomůže s profesionálním nafocením bytu, případně expert připraví a oživí byt na focení, aby fotografie byly opravdu atraktivní. Na všechny nehody a nutné opravy v bytě má správce tým údržbářů. Ti si poradí s prasklými žárovkami i s nefunkčním topením a dalšími problémy. A pochopitelně ani o úklid se nebudete muset starat – pokojské zajistí, aby byla vaše pronajímaná nemovitost vždy perfektně čistá.