Zapuštěné bazény do země se hodí do všech zahrad

Majitelé rodinných domů, ale také chatek a chalup, si stále častěji pořizují bazény. Není divu, vydržet letní, a nejen letní vedra, je bez vody často téměř nad lidské síly. Mít doma vlastní bazén je přínosem jak pro zdraví, tak peněženku i úsporu času. Navíc se díky bazénu víc schází rodina, což upevňuje mezilidské vztahy.

Zapuštěné bazény mají mnoho podob

Máte obavu, jak by na vaší zahradě plastový bazén vypadal? Do některých zahrad se skutečně nadzemní bazény nehodí. Narušily by dosavadní ráz, zvláště, pokud jde o venkovské stavení „vedené“ ve starším stylu. Zapuštěné bazény ale toto zcela eliminují. Jsou nenápadné, můžete si vybrat, jaký tvar má mít a vězte, že nemusí být jen oválný, obdélníkový či kulatý.

Jedničkou mezi výrobci u nás, co se týče zapuštěných bazénů je jednoznačně společnost plastnovebazeny.eu. To, že jsou s jejich výrobky lidé spokojeni, dokazuje 99 % kladných hodnocení. Používá materiál TOP kvality, díky němuž mají bazény životnost až 50 let. Na vaše přání vám rádi vyrobí kupříkladu zapuštěný bazén ve tvaru trojúhelníku, který umístíte do rohu zahrady.

Zahradní bazény do země ve výhodných setech

Plastovebazeny.eu vyrábí bazény s použitím polypropylenových desek od německé firmy Röchling. Plast má maximální teplotní odolnost, bazény získaly atest na pitnou vodu a barevnou UV stabilizaci. Potěší vás i tvarová a barevná stálost, stejně jako velká odolnost před mechanickým poškozením.

Tyto kvalitní zahradní bazény do země si můžete zakoupit ve výhodných setech s dalším vybavením tak, abyste mohli bazén ihned plně využívat. V setech najdete např. schůdky, odtokové trysky, skimmer, filtraci s pískem… Dopravu získáte zdarma, stejně jako montáž, izolaci dna a vysavač De Lux. Chcete-li se koupat co nejdéle v roce a vodu chránit před nečistotami, v setech můžete najít i zastřešení bazénu.

Prohlédněte si kompletní nabídku bazénů do země od plastovebazeny.eu. Vyberte si takový, který vám bude nejvíc vyhovovat, nebo si navrhněte svůj vlastní. Pak už nezbývá než těšit se na první hřejivé paprsky slunce, které umožní zahájení koupání.