Úsporné a zároveň romantické

Úsporné a zároveň romantické

Ať už jste přehnaně spořiví, nebo jenom romantičtí a chcete si udělat se svým partnerem (partnerkou) hezký večer, je tohle přesně pro Vás! V dnešní době řeší snad každý, kde by se daly ušetřit nějaké peníze. Toto řešení může však být i velmi romantické …a romantika je něco, co se nikdy neztratí a stále ji bude mít velká spousta lidí ráda.

Úspora za světlo …

Jednou z možností, jak ušetřit za svícení, jsou bezesporu úsporné žárovky nebo zářivky, méně rozsvěcení, chození s baterkou apod. Existuje však i takový způsob, který Vás nebude stát téměř nic a dá se při troše šikovnosti i opakovat, a to s pouze počáteční, velmi malou investicí.

Zároveň je tento způsob romantický, takže ho jistě ocení každý romantik (romantička), zejména pak slečny, dívky, ženy, dámy aj. Krom krásné romantiky Vám tento způsob navodí příjemnou a uklidňující atmosféru, některým zběsilejším poskytne možná záminku k dovádění …kdo ví.

Jak za světlo ušetřit?

Jak už možná mnozí poznali, jedná se o způsob svícení svíčkami. Někomu se možná může zdát tento způsob svícení hloupý. Je pravdou, že Vám rozhodně neposkytne tolik světla, jako klasická žárovka či zářivka, takže pro psaní úkolů nebo čehokoliv jiného bude jistě lepší volbou třeba stolní lampička.

Pokud se ovšem nebráníte novým věcem, tak i např. při psaní na počítači Vám jistě bude stačit „obyčejná“ svíčka. Svíčka sama o sobě dá poměrně hodně světla …její světlo ovšem není příliš ostré ani pronikavé, a tak se může stát, že mnozí tento typ svícení odsoudí. Udělejte ovšem radost své přítelkyni (manželce) a jeden večer rozsviťte svíčky a stravte spolu krásný romantický večer plný vášně a vzrušení. A kdo je šikovný, zbylý vosk ze svíček si roztaví a ulije z něj nové svíčky.

Rada pro muže …

Jak už je výše podotknuto, právě atmosféra vytvořená svíčkami může být tím pravým lákadlem ženy k dovádění. Ženy obecně mají romantiku rády a z vlastních zkušeností vím, že se jim již dnes takto podávané romantiky nedostává …a co hůř, romantiky samotné téměř vůbec.

Nebuďme tedy sobci a alespoň jednou za čas dopřejme svým milovaným partnerkám trochu romantiky, krásné atmosféry a relaxování s drinkem a s masáží. Ovšem zase pamatujme, že čeho je moc, toho je příliš …a tak když budete své partnerce dopřávat romantiky příliš, stane se pro ní samozřejmostí a nakonec samotná romantika ztratí pravý význam svého smyslu.