Plastová a hliníková okna a dveře DAFE-PLAST

Uvažujete o výměně zastaralých oken a dveří ve svém domě, prostřednictvím nichž vám uniká spousta drahocenného tepla? Chcete v tomto případě získat dlouhodobě prověřenou kvalitu, která se pojí s originálním vzhledem a vynikajícími izolačními vlastnostmi?

Potom bude volba jednoznačná. Jsou to plastová okna od společnosti DAFE-PLAST, jež vám přináší široký sortiment profilů a zasklení. Moderní výrobky s prodlouženou zárukou na pět let, bezpečnostním kováním ROTO a možností zaměření zdarma.

Showroom DAFE-PLAST mnohé prozradí

Toužíte-li se o kvalitě předkládaného sortimentu přesvědčit na vlastní oči, vyrazte do Jihlavy, kde se nachází velký Showroom DAFE-PLAST otevřený v roce 2014. Na prostorné výstavní ploše si prohlédnete jak plastová okna a dveře, tak jejich hliníkovou variantu.

Hliníková okna a dveře patří k moderním výrobním materiálům, u nichž mnozí zákazníci ocení především nadčasový vzhled ve spojení s dokonalým barevným laděním. Použité technologie se postarají o dlouhověkost produktů a přinesou vám příjemné životní prostředí.

Služby tohoto specialisty jsou velice rozmanité.

  • Odborné poradenství s volbou vhodných oken a dveří
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nová zelená úsporám 2015

Zimní zahrady oživí vaši nemovitost

Skleněné plochy patří zkrátka k dominantám společnosti DAFE-PLAST. Není se proto čemu divit, že nedílnou součástí tohoto specialisty jsou i zimní zahrady, jež mohou být navrženy a vybudovány přímo u vaší nemovitosti. Originální relaxační prostor, v němž naleznete klid, odpočinek a adekvátní výhled do zahrady.

Nakupujte plastová a hliníková okna u profesionála na slovo vzatého. Dejte přednost odbornosti, individuálnímu přístupu, zajímavým cenám a pestrému produktovému portfoliu. Vyměňte svoje stará okna na nová a radujte se s patřičné finanční úspory. Tisíce spokojených zákazníků váš pocit jen umocní.