Pojištění majetku Bezpečný domov zvoleno za top produkt!

close up of hands protecting house or home model

Mít pojištěný majetek je záruka, že se vám bude žít o trochu lehčeji. Odpadne totiž strach o vlastní majetek. Nebudete se klepat nervozitou při každé bouřce, protože budete vědět, že pokud vítr, kroupy nebo silný déšť poničí váš majetek, dostanete za to od pojišťovny řádnou kompenzaci. Ani hrůza ze zlodějů nebo vandalů nebude tak veliká. Musíte se ale pojistit chytře…

2. generace pojištění sklízí úspěchy!

Na trhu existují 3 typy pojistek, které se od sebe liší rozsahem pojistného krytí. Prvním typem je pojištění domácnosti, které kryje škody výhradně na věcech movitých. Druhým typem je pojištění nemovitosti, s ním chráníte nemovitost a přilehlé stavební součásti. Ovšem nejde ho sjednat pro rekreační objekty. Do třetice je na trhu pojištění majetku, vztahuje se na nemovitosti i movité věci.

domrea.cz_ergo_cz_01

Poslední typ je nejoblíbenější, ovšem jeho problém je, že ho u většiny pojišťoven sjednáte jen pro nemovitosti, které jsou trvale obývány minimálně 270 dní v roce. Právě to nové pojištění Bezpečný domov PLUS mění. Jednoduše se s ním dá pojistit rodinný dům, byt, chata, nemovitost ve stavbě, vztahuje se také na budovy s podnikatelskou činností do 1/2 obytné plochy, kanceláře a ordinace. Typově se jedná o pojištění majetku, takže si koupíte ochranu pro movité i nemovité věci.

domrea.cz_ergo_cz_02

Chrání před podpojištěním

Ke sjednání musíte znát jen velikost obytné plochy v m2. Díky jednoduchému principu výpočtu vás Bezpečný domov PLUS ochrání před nežádoucím podpojištěním. Výhodou pojistky není jen široký rozsah krytí. Boduje i podmínkami a garancemi, které získá každý klient. Ke smlouvě každý zdarma získá pojištění občanské odpovědnosti (více o něm zde). Dále také garanci, že mu pojišťovna v případě potřeby zajistí náhradní ubytování až na 12 měsíců. Smlouvu sjednáte u pojišťovny Ergo (je to možné i na webu online) s platností na dobu neurčitou a od následujícího dne.