5 tipů, které udělají ze všední párty tu nejlepší!

Podle počasí venku to vypadá, že přišlo léto, takže není nad čím váhat – pokud vás čeká nějaká oslava, přesuňte ji ven a uspořádejte pro hosty bezva zábavu. Aby oslava nebyla všední, inspirujte se 5 tipy a udělejte z ní nezapomenutelnou párty. Jde to snadno a nebude vás to stát skoro nic.

1. Perfektní zázemí

I když je předpověď příznivá a neměl by se pohnout ani lístek, nespoléhejte na to. Bez kvalitního zázemí se neobejdete. Vsaďte na párty stany, pokud je nemáte, pomůže půjčovna party stanů. Pro klasické oslavy stačí nůžkové stany s bočnicemi. Jejich výhodou je, že se dají snadno napojovat, takže lehce vytvoříte jakýkoliv prostor. A určitě potěší, že ceny za půjčení párty stanu nejsou vysoké, takže se vlastně nevyplatí ani uvažovat o koupi vlastních.

2. Skvělé jídlo a pití

Když si na výběru jídla a pití nedáte záležet, hosté budou otrávení, nedostanou se do správné nálady a párty skončí velmi brzy. Co se jídla týče, volte jednoznačně grilované pochoutky. Budete potřebovat hlavně kvalitní gril, i ten si můžete půjčit. Například firma AZ Rent půjčuje i velký gril na sele. Z pití kromě obligátního piva a vína přichystejte koktejly. Několik dobrých receptů najdete zde. Nebojte se do jejich přípravy hosty zapojit. Z vymýšlení variací může vzniknout i zábavná soutěž.

3. Nezapomenutelné fotky

Není snad nic horšího, když hosty nutíte k veselým fotografiím. Kazí to náladu jim i vám. Nechte je proto, ať si sami rozhodnou, kdy a jak se vyfotí. Když někde vytvoříte foto koutek s vtipnými doplňky, bude o perfektní fotky postaráno.

4. Nebojte se témat

Úplně jiný rozměr oslava dostane, když ji připravíte na nějaké téma a hostům dáte za úkol, aby přišli v kostýmech. Mezi top témata patří: Vánoce, indiáni, černá a bíla, zvířecí říše a filmové postavy.

5. Bezva hry

Jako zpestření zábavy připravte hry. Na pozdní večerní hodinu je skvělé karaoke. Na rozjezd si můžete zahrát třeba hádání filmových postav nebo pantomimu.