Jak snadné je koberec ušpinit, tak snadné je ho i vyčistit!

Je tak jednoduché zašpinit koberec! Horší to je už s čištěním. Nebo ne? Nejúčinnější čištění koberců je mokrou cestou, geniální čistič koberců CleanMaxx dokáže koberec udělat znovu jako nový a jednoduchá obsluha z něj udělá často používaného pomocníka v domácnosti. Je navíc velmi hezký, vzhledný a průhledný křišťálově čistý plast udělá z úklidu dobrou zábavu. Přesně můžeme pozorovat, jak pracuje čistá i špinavá voda. A tehdy oceníte dokonalost CleanMaxxu. Při pohybu vpřed se koberec čistí a myje, při pohybu vzad je voda vysávána vzduchem do nádobky na špinavou vodu.

Jak snadné!

Do jisté míry je Cleanmax tr 3365 luxusním vysavačem, ačkoliv je jen na mokré vysávání a práce nasucho není výrobcem doporučována. Jeho mokrý výkon je ale obdivuhodný a mnohonásobně účinnější než u klasických vysavačů.

Čím vás ještě překvapí?

  • Přístroj je lehký, váží pouhých 8 kg, což je váha, kterou profesionální přístroje dalece přesahují a manipulace s nimi je o dost těžší.
  • Je poměrně tichý, hlučnost je střední, s přihlédnutím k funkci je stále menší než u těžkých přístrojů.
  • S přístrojem je výborná manipulace, promyšlená konstrukce slibuje pohodlí, jednoduše, nebude vás ničím při práci štvát!
  • Má dlouhou přívodní šňůru, tím i větší rozsah pracovní plochy
  • Náhradní šampony běžně koupíte v obchodě nebo drogerii kolem 70 Kč a vydrží vám na několik použití.
  • Návod v češtině určitě oceníte.
  • Funkce vysávání, která zanechává koberec téměř suchý, drobná vlhkost sama vysychá v krátké době.

S jakými skvrnami si umí poradit?

Vysaje, vykartáčuje a odstraní běžnou špínu, veškerý prach, nečistoty z domácích miláčků. Tento krásný úkaz uvidíte na první pokus a už jen oživená barva je skvělým přínosem. Vícekrát musíte místo projet v situacích, kdy se snažíte odstranit třeba zašlé skvrny od kávy, vína, barevných nápojů nebo skvrny od rzi.

Výborným pomocníkem je ve chvíli, kdy se vám koberec zašpiní celoplošně prachem při rekonstrukci v jiné místnosti, při různých instalacích, vrtání do zdi, prašných činnostech, po zvláště agresivních pylových sezónách nebo třeba po malování. Všechno to jsou situace, které mohou výrazně poškodit filtry nebo i motory běžných vysavačů, a to je jistě škoda. Žádný suchý vysavač neumí tak dobře vytáhnout z koberců i hluboko uložený jemný i těžký prach a koberec zároveň díky kartáčům i znovu hezky načechrat. Bude jako nový!