Samolepky na zeď osvěží váš interiér

Samolepky na zeď osvěží váš interiér

tygr-samolepka-na-zedSamolepky na zeď jsou super, to už zjistilo mnoho lidí. Jedná se totiž o jednoduchý způsob jak rychle, efektivně a především za málo peněz dodat interiéru zajímavý styl a atmosféru. Pokud chcete svůj interiér proměnit i vy, rozhodně byste o samolepkách měli přemýšlet. Jaké jsou současné možnosti a jak vlastně samolepku vybrat?

Vybírejte pomalu a s rozvahou

Samolepky na zeď je nutné vybírat s rozvahou. Ještě než začnete bláznivě nakupovat, je nutné si vše dobře promyslet. Nejdříve zvolte místo, kde chcete tyto dekorace mít. Dobře si ho změřte a rozměrů se držte. Poté přichází na řadu styl. Samolepka by měla korespondovat s celkovým laděním pokoje. Nezapomeňte ani na barvu. Je možné mít samolepky v různých barvách, Opět by měly s barvami pokoje ladit nebo naopak kontrastovat. To už záleží na všem vkusu.

V současné době je možné vybírat z mnoha různých druhů samolepek. Nejjednodušší je vybírat podle stylu a věcí, které máte rádi. Velmi dobře vypadají například samolepky s motivem přírody. Skvěle vypadají ty černé i barevné. Vaši zeď může ozdobit například velký strom Bonsai, Broskvoň nebo třeba netradiční fazole. Samolepky s přírodními motivy se hodí nejlépe do obývacích pokojů nebo i do ložnice na šatní skříně. Dokáží totiž vytvořit krásné bydlení a podpořit atmosféru pohody a klidu.

Jaké jsou možnosti?

Mezi velmi oblíbené patří samolepky na zeď se zvířecími motivy. Co třeba pořídit si geparda, ležícího lva, netopýry  nebo třeba rybičky? Samolepky na zeď jistě potěší i milovníky abstrakce. Abstraktních samolepek na zeď totiž existuje celá řada – tyto mají velmi moderní design a hodí se právě do moderně vybavených prostor.

Krásnou samolepkou na zeď můžete potěšit i děti. Jejich pokojíček mohou zdobit například Marťánci, robot, pirátská vlajka, nezbedné ovečky, příšerky a mnoho dalšího. Samolepkami můžete také vyzdobit ostatní místnosti v bytě. Do kuchyně se například budou hodit samolepky v podobě nápisů. Fantazii se zkrátka meze nekladou. Samolepky na zeď můžete mít i za pár korun, takže vlastně není co řešit – pusťte se do toho!

Autor: Magdalena Hándlová