Nová rezidenční čtvrť v Praze. Jaký komfort její byty přinesou?

Možná jste již také slyšeli o vzniku zcela nové rezidenční čtvrti, která právě roste na pražském Žižkově. Jaké standardy nabízí a pro koho jsou nové byty vhodné?

Rozmanitá nabídka

V nově vznikajícím projektu nové byty Praha 3 je rozmanitá nabídka bytů. Dokonce jsou k dispozici malá studia 1+kk i velké rodinné byty 5+kk. V nových domech, které právě vznikají, tak nalezne novou adresu skutečně každý, kdo si přeje obývat byt postavený zcela v souladu se současnými standardy. 272 bytů také nabídne dostatek garážových stání pro všechny. Byty jsou koncipovány tak, aby se do nich jejich majitelé pokaždé s láskou vraceli.

Harmonie uprostřed velkoměsta

Rezidenční projekt Byty u parku splňují náročné podmínky pro bydlení v metropoli. Jsou spojením moderní architektury a funkčního bydlení zasazené v klidné nově vznikající lokalitě v těsné blízkosti parku. Zapomenuté místo na Žižkově se nyní proměňuje v rezidenční a obchodní čtvrť s plnou občanskou vybaveností. Přejete si mít vedle bytu dostatek zeleně? Nebo si jít zaběhat do parku? Mít to kousek do školy a školky? Nebo si večer zajít kousek od domova do kina? Nové byty splňují veškeré požadavky současného bydlení. Budete uprostřed pulzujícího velkoměsta, a zároveň budete mít svou oázu klidu.

Proměna městské čtvrti

Proměna části Žižkova už čekala na svou příležitost. Lokalita se tak konečně mění v přívětivou adresu, kde bude radost žít. Soulad městského stylu bydlení a klidné, nově vybudované čtvrti, je k nezaplacení. Ráno si klidně zaběháte v parku. Do práce si klidně pospíte, protože to máte všude kousek. Vše potřebné máte hned u domu, a proto nemusíte nikam dojíždět. I vy si přejete změnit svou adresu a prožít novou etapu života ve vlastním?

Nové byty na Žižkově se stanou i vaším splněným snem!