Dopřejte dětem zábavu s pomocí koberce. Co třeba „Člověče, nezlob se!“

Nejen klasické hračky na venkovní i vnitřní použití mohou vaše děti zaujmout a dopřát jim zábavu na dlouhé hodiny. Můžete jim pořídit hru, kterou budou mít kdykoli k dispozici. A také zároveň koberec, jenž jim zajistí pocit tepla a příjemna, i když budou zrovna trávit čas hrou na zemi. S autíčky, s panenkami, s puzzle nebo třeba při čtení si a prohlížení obrázků.

Úžasné koberce s předlohou „Člověče, nezlob se!“

Společenských klasických deskových her, ale i her, které děti hrávají na chodnících a dvorcích, můžete najít v „kobercové podobě“ více. Stačí se na ně zaměřit a popřemýšlet, která z nich vaše dítko nejvíc baví. Evergreenem je např. dětský koberec Člověče nezlob se. Malé i velké děti, kluci i holky, budou mít díky tomuto koberci stále k dispozici připravenou skvělou hru, kterou si mohou zahrát před spaním i při nepříznivém počasí. Rozměr koberce je 92 x 92 cm, zároveň může tvořit podložku např. u postele nebo křesla.

Dětský koberec Farma

Nejen hry mohou být přeneseny do větší kobercové formy. Stejně tak můžete zpravidla synům nebo vnukům koupit dětský koberec Farma. Jsou na něm cesty, po nichž mohou jezdit s nejrůznějšími vozidly, parkovat u stodoly, převážet seno z pole do stáje… Ze spodní strany je opatřen latexovou protiskluzovou vrstvou, která koberec drží na své místě i na hladkém povrchu. Lícová strana je textilní s pestrým potiskem barev. Velikost koberce je 100 x 150 cm, což je plocha tak akorát velká do menšího dětského pokoje.

Pokud chcete koberec větší, podívejte se na dětský koberec Město, které jsou k dostání ve více velikostech, nebo hrací koberce v metráži, např. Big City 97 či City life, který můžete použít pro celý pokojík.

Mnohé klasické kusové koberce, metráž, ale i hrací koberce pro malé i velké děti, najdete na vopi.cz. Při objednávce nad 1 900 Kč získáte dopravu zdarma a kupon 5 % slevu na další nákup.