VIP nábytek, znáte jej?

VIP nábytek je inspirován zámeckými interiéry. Použité materiály bývají vyřezávány, jedná se mnohdy o exotické dřevo, které je vyzdobeno i zlatem. Nejedná se o nábytek pro všechny. Mají ho hlavně významné osobnosti a celebrity. Tento nábytek se používal jak v minulosti, tak i v dnešní době. Je to nábytek, který se nepořizuje kvůli využití, ale je spíše pro milovníky luxusu. Vyráběné sedací soupravy jsou bohatě a precizně vyřezávány, na potažení se používá ta nejkvalitnější jemná látka.

Nábytek je pro tu nejnáročnější klientelu. Vyrábí se i podle přání zákazníka. Je možné si vybrat potahovou látku, ať už se jedná o barvu, či materiál. Na zakázku je nábytek vyroben přesně tak, jak si náročný zákazník přeje. Je samozřejmé, že to není zrovna nejlevnější, proto si ho pořizují významné osobnosti. Není výjimkou, že některé luxusní kusy nábytku jsou pouze dekorativní, a nejsou určeny pro běžné využívání. Tento nábytek je často osvětlen tak, aby vynikal v interiéru.

VIP nábytek je pro velmi náročné zákazníky

Je vyroben pouze z těch nejlepších materiálů, mnohdy i dovezených ze zahraničí. Vysoce precizní práce odborníků dodá nábytku určitou eleganci. Nemusí se vždy jednat pouze přímo o nábytek, ale mohou to být i luxusní doplňky do interiéru. Třeba rám na zrcadlo, speciálně vyřezaný podle přání zákazníka je úchvatným doplňkem interiéru. Také se může jednat o rám na obraz, přesně podle toho, jaké rozměry si náročný zákazník určí. Takový rám je vhodný na vysoce ceněný obraz.

Většinou má klient již představu, z jakého materiálu by měl rám být, v jaké barvě a v jakém provedení. Takový obraz je prvotřídní dominantou místnosti. Dodá interiéru to správné kouzlo. Nádherně působí i vyřezávané sloupové, nebo nástěnné hodiny. Doplňků do luxusního interiéru může být mnohem víc. Vždy záleží především na zákazníkovy, čím by se mu líbilo svůj interiér vyzdobit a zkrášlit. Většinou mají svůj nápad, nebo případně se mohou inspirovat z různých katalogů. Stává se, že u svých známých viděli něco, co se jim líbilo, a chtěli by něco podobného. U tohoto luxusního nábytku se v žádném případě nejedná o sériovou výrobu, ale každý kus je originál, což se samozřejmě projevuje i ceně, která není zrovna nejmenší. S tím se ale musí počítat, že luxus a komfort něco stojí.

Nabídka nejluxusnějšího nábytku je velká

Kdo si zařizuje luxusní rezidenci, určitě jí chce vybavit tím nejlepším, designovým nábytkem. Většinou má každá rezidence i hernu, kde je umístěný kulečník pro zábavu rodiny, nebo hostů. Stůl je svým způsobem originálem a uměleckým dílem. Stává se tak zároveň ozdobou místnosti, a upoutává na sebe zaslouženou pozornost. Určitě se nebude jednat o obyčejný kulečníkový stůl, ale prvotřídní luxusní stůl, který je z velice kvalitního dřeva. V herně je vhodné mít i stůl na malé občerstvení a židle, nebo křesílka na odpočinek, nebo sledování hráčů. Pokud je herna obložena mozaikou ze dřeva, dodá jí to krásu a harmonii. Kazetová dřevěná podlaha je také výborným luxusním řešením.

VIP nábytek pro milovníky komfortu a luxusu

Někteří zámožnější lidé si užívají svých financí tak, že si zařídí svoje bydlení tím nejdražším a nejluxusnějším, co je možné. Není na tom nic špatného. Obklopit se krásným nábytkem a vytvořit si luxusní bydlení je jejich prioritou. VIP nábytek pro náročné klienty je vyráběn na zakázku, aby majitelům nejlépe vyhovoval. Takový zákazníci přijímají často návštěvy na své úrovni, a chtějí, aby se u nich návštěva cítila co nejlépe. Každý majitel se svým domovem rád pochlubí. VIP nábytek je k tomu určitě vhodný. Dá se říct, že každý kus je originálem, a hodně vypovídá o vkusu majitele.