Srub na klíč? Jednodušeji to snad už ani nejde

20140906212719Toužíte po romantickém bydlení na kraji města, nebo lépe na samotě? Oheň plápolá, civilizace daleko a v pokoji jste jen vy. Takový odpočinek by si přál zřejmě každý z nás. Každý den utíkat ruchu velkoměsta, uspěchanému workoholismu, před kterým se ve městě neschováte. V novém srubu ale můžete. Hlavně když ho postaví na klíč.

Rychlé řešení na vaši přepracovanost je srub na klíč.

Na klíč znamená, že se nemusíte prakticky o nic starat. Všechno zařídí firma, která srub staví. Na vás je jen ukázat, kde má srub stát a vrátit se po pár měsících, když už bude vše postavené a připravené k nastěhování.

Bydlení ve srubu má své nesporné výhody.  Jedná se o typ ekologického bydlení. Při výrobě, ani následné likvidaci srubu není znečišťováno ovzduší tak, jako u jiných stavebních materiálů tradičních rodinných domů. Pokud máte zdravotní dýchací problémy, je pro vás bydlení ve srubu ideální. Srub má jiné mikroklima, než je tomu u běžného uzavřeného domu, který je zpravidla ještě zateplený. Srubové bydlení může dýchat a nabízí úplně jiné, čerstvější, ovzduší. Je doporučováno lidem s dýchacími problémy a astmatikům. Skutečně největší výhodou je cena v poměru k času. Srub je postavený ve velmi krátkém čase za minimální náklady. Proto si ho mnozí vybírají, jako rodinný dům. Možná si říkáte, že bydlení ve srubu pro vás není. Máte rádi moderní interiér a srub to přeci neumožňuje, anebo ano? Sruby se v současnosti stále častěji podobají rodinným vilám. Jejich interiéry jsou velice moderní a příjemné. Pokud je to tedy vaše jediná obava, můžete na ni ihned zapomenout.

Pokud už dům máte a nový stavět nechcete, máme pro vás řešení. Srub je skvělý i jako víkendová chata. Taková srubová chata dokáže dodat energii a nabít člověka do dalšího týdne. I dřevěnou chatu můžete postavit na klíč. Princip je pak prakticky stejný. O nic se nestaráte, jen se kocháte tím, co vám roste před očima.