Na mraze, kochat se přírodou? Díky venkovní domácí sauně je to možné!

Chcete si v zimě užívat tepla i když jste venku? Venkovní domácí sauna vám to umožní! Zjistěte, jaké výhody toto řešení přináší!

Nejvíce touží lidé po sauně s příchodem chladného počasí podzimu a zimy. Ovšem málokdo má čas a finance na to, aby si každý pobyt v sauně platil. Proto je stále více oblíbená varianta mít saunu vlastní, na své zahradě!

Sauna venku, pro Čechy zvláštní!

Zatímco například ve Finsku a jiných severských národech je saunování venku samozřejmostí, u nás v České republice vidíme venkovní saunu jen na málokteré zahradě. Tuto situaci by mohly změnit nové sauny ve tvaru velkého sudu.

Sudová sauna jako další dřevěná stavba vaší zahrady

Neobvyklý typ sauny se nijak neliší od sauny umístěné do zahradního domku či dřevěného srubu. I v ní se dá saunovat, relaxovat a odpočívat po celý rok. Sudová sauna je také vytápěná pomocí kamen a dřeva.

Pokud si budete venkovní saunu pořizovat, je třeba myslet i na zchlazení. To vám zajistí káď s vodou, v zimě závěj sněhu.

Výhody, které přesvědčí!

Samozřejmě, že už samotný pozitivní vliv saunování na lidský organismus je tou největší výhodou, proč si saunu pořizovat. Sudová sauna ovšem má i další klady, je mobilní, nenáročná na prostor, nepotřebuje elektrické připojení. Také dodává romantickou atmosféru, což ocení především ženy!

Pro mocnění zážitku můžete svou saunu vybavit prosklenou stěnou, kterou budete moci sledovat zasněženou krajinu, či západ slunce. V takovém případě pak postačí pouchých půlhodinky v sauně a vy si odpočinete na těle i duši, jako byste byli na týdenní dovolené v exotice.

Cena sauny

Se může pohybovat v stejné cenové relaci, jako lepší dřevěný domek. Samozřejmě záleží na velikosti, použitém materiálu a příslušenství.

Toužíte po venkovní domácí sauně? Splňte si své přání!