Objevte výhody topení dřevěnými briketami

Topení a úspory za něj jsou častým tématem rozhovorů v mnoha domácnostech i při setkání přátel. Jestliže hledáte způsob, jak protopit co nejméně, určitě byste neměli nechat bez povšimnutí dřevěné brikety. Jejich nákupem značně ušetříte a pořídíte-li si je mimo topnou sezonu, budou úspory nejvyšší.

Přednosti dřevěných briket

Topení dřevěnými briketami přináší několik výhod. Jsou jimi:

  • Úspornost a ekologičnost – jde o nejekonomičtější zdroj tepelné energie u nás. Porovnáme-li je s plynem a elektřinou, dovedou snížit náklady na vytápění až o desetitisíce za rok.
  • Vysoká výhřevnost.
  • Neobsahují žádná pojiva či příměsi. Tvoří je biomasa, především piliny a hobliny, díky čemuž jsou tak levné a ekologické.
  • Pohodlné skladování i celková manipulace.
  • Dá se s nimi topit ve všech kotlech, kamnech i krbech.

Kde můžete dřevěné brikety pořídit

Prodejem dřevěných briket se zabývá společnost Optimtop. Svým klientům dodává zboží nejvyšší kvality a to po celé České republice. Už při objednávce jedné palety dřevěných briket získáte dopravu zdarma. Pro informace i objednávky můžete využít tel. číslo 731 800 800 nebo e-mail info@optimtop.cz. Její nabídka je široká a nezapomíná na zajímavé, pravidelné akce na dřevěné brikety i ostatní produkty.

Vyberte si brikety dle vašeho přání

Společnost Optimtop vám zajistí dřevěné brikety válcové z dřevin, jako jsou smrk, borovice a z listnatých dřevin. Smrkové brikety je možné koupit i s dírou uprostřed.

Dalším typem jsou dřevěné brikety s označením RUF. Volit lze variantu z buku nebo smrku/borovice.

Brikety jsou baleny v různě velkém množství od 480 kg u dřevěných briket RUF – salonek bukových až po 1000 kg balení válcových dřevěných briket válcových ze smrku/borovice či typu s dírou ze smrku.

Zatopte si úsporně a ekologicky. Navštivte webové stránky společnosti Optimtop.cz, zjistěte, který druh briket je pro vás nejvíce vyhovující a zásobte se na příští topnou sezónu.