Chcete bydlet v Praze? Seznamte se s Rezidencí NA VACKOVĚ!

domrea.cz_navackove_cz_nahledovy

Vybrali jste si Prahu jako místo, kde chcete bydlet, ale stále ještě jste nenašli vhodný byt? Patří mezi vaše priority moderní vzhled bytu, prostor, klidná lokalita, blízkost přírody a současně dobré spojení s centrem města? Pokud ano, musí vás projekt NA VACKOVĚ zajímat. Nabízí vše zmíněné a ještě o něco více.

Základní informace o projektu

Rezidence NA VACKOVĚ se v současné době staví v jedné z nejprestižnějších lokalit hlavního města. Tři nové domy vyrostou v blízkosti ulice Olgy Havlové, která se nachází na Žižkově. O moderní bydlení v Praze a zejména v této lokalitě je trvale vysoký zájem a projekt NA VACKOVĚ pomůže poptávku uspokojit.

domrea.cz_navackove_cz_01

V místě vyrostou celkem 3 budovy, které budou mít maximálně 5 pater. Je to z toho důvodu, aby novostavba nenarušila specifický vzhled okolí. NA VACKOVĚ nabídne nové byty v Praze 3 pro rodiny s dětmi, jednotlivce i bezdětné páry. Celkově to bude 202 bytů. Největší zájem se předpokládá o byty 3+kk, projekt jich nabídne 81. Dále zde bude k dispozici 85 malých studií, 26 malometrážních bytů 2+kk a navíc ještě 10 extra prostorných bytů o dispozici 4+kk, které jsou určeny pro nejnáročnější.

domrea.cz_navackove_cz_02

Realizátorem projektu je developerská společnost Metrostav Development a.s., která na něm spolupracuje s architekty z MS Architekti. Cílem spolupráce je vytvořit byty, které nabídnou nejen dostatek prostoru, ale budou koncipovány tak, aby maximálně využily denní světlo. Výhodu každého bytu bude vlastní prostorný balkon nebo lodžie. Zajímavostí je celková koncepce budov. Díky rozmístění mezi nimi vznikne i velkorysý prostor s odpočinkovými zónami. Nejsou to jen levné byty Praha 3, kterými projekt láká. Rezidenti budou moci těžit z jeho strategické polohy, užívat si kompletní občanskou vybavenost i blízkost přírody.

domrea.cz_navackove_cz_03

50% bytů již prodáno!

Developer nedávno informoval, že již 50% bytů bylo prodáno. Jestliže vás projekt zaujal, není radno čekat. Pokud budete vyřizovat hypotéku, přečtěte si ještě tento článek. Odhaluje všechna nebezpečí hypotečních úvěrů, se kterými se můžete setkat.